Residentie Champ du Tordoir (Blok I-J-K)

Residentie Champ du Tordoir in Tubize, wonen in een groene omgeving vlak bij Halle en Brussel


Wonen in het groen en toch overal dichtbij? Dan is residentie Champ du Tordoir in Tubize iets voor jou! 
Vlak bij het centrum van Tubize realiseert evillas een nieuw woonproject, midden in het groen.

Residentie Champ du Tordoir is een hedendaagse residentie en biedt een grote verscheidenheid aan comfortabele en energiezuinige appartementen. De residentie is een ideale woonplek voor alle generaties. Zowel jonge gezinnen, alleenstaanden en ouderen genieten hier van de rust in een groene omgeving. Tegelijk geniet je ook van de nabijheid van het centrum van Tubize, het treinstation en Brussel (+/- 20km). De ligging van het project en de nabijheid van de hoofdstad vormen bovendien voor heel wat jonge gezinnen een ideale uitvalsbasis om wonen en werken te combineren.

De residentie Champ du Tordoir bestaat uit 3 gebouwen (blokken I-J-K) en omvat in totaal 34 appartementen met één, twee of drie slaapkamers, waaronder enkele penthouses. Je woont in comfortabele appartementen met bewoonbare oppervlaktes van 67 m² tot 136 m². Met appartementen van verschillende groottes vind je zeker iets dat bij je past. Elk gebouw heeft een ondergrondse parkeergarage met parkeerplaatsen, garageboxen, privatieve kelders en gemeenschappelijke fietsenstallingen. De residentie is omgeven door groen en vanop je terras heb je een prachtig verzicht op de vallei van de Coeurcq.

Bij evillas staat wooncomfort centraal zodat je zorgeloos kan thuiskomen in jouw appartement.
Er wordt bijzondere aandacht besteed aan het afwerkingsniveau en als koper kan je je appartement helemaal naar eigen smaak en budget afwerken. De appartementen hebben ook uitstekende energieprestaties (Label A) en zijn uitgerust met vloerverwarming, zonnepanelen en een ventilatiesysteem type D.        

Kortom, residentie Champ du Tordoir staat voor aangenaam groen wonen in de nabijheid van de hoofdstad en alle mogelijke voorzieningen!

 

Prijs appartement vanaf
215.454,00 EUR

Tubize, een stad met een rijk patrimonium en idyllische landschappen


Tubize is een gemeente in het westen van de provincie Waals-Brabant en bestaat uit de dorpen Clabecq, Oisquercq, Saintes en uiteraard Tubize. De gemeente ligt op de grens tussen het Vlaams en het Waals Gewest.

Tubize telt meer dan 25.000 inwoners en was lange tijd een belangrijk centrum van de staalindustrie. Op het grondgebied van de gemeente bevinden zich namelijk de bekende Forges de Clabecq.

Tubize is gemakkelijk bereikbaar door de nabijheid van de E19 en de E429. Bovendien liggen er twee treinstations op het grondgebied van de gemeente.

Eén van de belangrijkste troeven van Tubize is ongetwijfeld de nabijheid van Brussel: 20 minuutjes met de wagen of de trein. Tubize ligt ook op een boogscheut van het Vlaams-Brabantse Halle. Tubize telt meerdere scholen, zowel kleuterscholen, lagere scholen als middelbare scholen.

De stad springt in het oog door zijn geschiedenis en zijn aanzienlijke patrimonium.
Naast de Sint-Gertrudekerk, het kasteel van Chenois en de Forges de Clabecq vindt u in Tubize talrijke boerderijen, al zijn sommige wat aangetast door de tand des tijds.

Wandelliefhebbers kunnen zich uitleven op het pad langs de beek van Coeurcq, langs waar ze via een idyllische vallei het kleine gehucht van Stéhoux bereiken. Niet ver van deze steengroeve bevindt zich de waterval van Coeurcq. Met een niveauverschil van 7,80 meter is dit het op één na grootste exemplaar in België. Hengelaars kunnen hun hart ophalen rond de beek en de vijvers van Coeurq.

 

App I 001
te koop
App I 002
te koop
App I 003
verkocht
App I 101
te koop
App I 102
te koop
App I 103
verkocht
App I 201
te koop
App I 202
te koop
App I 203
verkocht
App I 301
te koop
App J 001
te koop
App J 002
te koop
App J 003
te koop
App J 004
te koop
App J 101
te koop
App J 102
te koop
App J 103
te koop
App J 104
te koop
App J 201
te koop
App J 202
te koop
App J 203
te koop
App J 204
te koop
App J 301
te koop
App J 302
te koop
App K 001
te koop
App K 002
te koop
App K 003
te koop
App K 101
verkocht
App K 102
verkocht
App K 103
te koop
App K 201
verkocht
App K 202
te koop
App K 203
verkocht
App K 301
te koop