Over evillas

Zorgeloos bouwen aan jouw toekomst

Een huis of appartement bouwen of kopen doe je niet elke dag. Voor zo’n belangrijke investering zoek je best een betrouwbare partner. evillas heeft op dit vlak een reputatie hoog te houden. evillas begeleidt je van A tot Z en garandeert je dat er opgeleverd wordt zoals afgesproken. Op tijd, binnen budget en met een uitstekende afwerking. evillas helpt je dan ook zorgeloos bouwen.


Wie is evillas?

evillas kantoorevillas nv en zusterfirma ‘de Belgische Gronden Reserve nv’ (BGR nv) vormen samen de immotak binnen de Saffelberg Investment groep. BGR nv beschikt over een grondenportefeuille van meer dan 180 hectaren ontwikkelbare bouwgronden op hoogwaardige locaties, met residentieel vastgoed als hoofdzakelijke bestemming. evillas ontwikkelt en realiseert op deze terreinen hedendaagse totaalconcepten. Hierbij staat de ontwikkeling van hoogwaardige woonentiteiten centraal. Elk woonproject wordt ontwikkeld in functie van de hedendaagse en toekomstige woonbehoeften. We focussen daarbij op een maximale kwaliteit van de toekomstige leefomgeving. En we besteden steeds zeer veel aandacht aan performantie en energiezuinigheid.

Onze filosofie

Ons team van hoogopgeleide bouwspecialisten staat steeds voor je klaar. Wat je van ons mag verwachten? Een goede communicatie, een perfecte organisatie en een toekomstgerichte aanpak!

evillas bouwt nog steeds volgens aloude tradities, maar met de meest hoogwaardige en modernste materialen. Elk bouwtraject moet economisch, energiezuinig, evenwichtig en efficiënt opgeleverd worden. Onze ervaring gekoppeld aan onze liefde voor het vak zorgt daarvoor.

Hoe werken wij?

Voor de ontwikkeling en uitwerking van de projecten op onze eigen verkavelingen doen we beroep op gerenommeerde urbanisten en architectenbureaus. En in samenwerking met de lokale en gewestelijke besturen besteden we maximale aandacht aan de kwaliteit van de toekomstige leefomgeving. We vertrekken steeds vanuit een totaalconcept, wat leidt tot een harmonieus eindresultaat.

Als toekomstige bewoner behoud je voldoende ruimte om je woning te personaliseren. Zo kan je kiezen uit verschillende woningtypologieën, geveltypes en woonlayouts. Bovendien zorgen onze architecten voor een ruime keuze aan materialen, die steeds de harmonie van het bouwproject met de omgeving respecteren. Onze architecten en bouwspecialisten helpen je graag bij je keuzes.

En wat met het budget? Dat heb je zelf volledig onder controle. Op basis van het door jou gekozen geveltype en de woonlayout stellen we een vaste koopprijs vast. Je kan later nog steeds afwijken van de oorspronkelijk overeengekomen materialen. Eventuele financiële consequenties zullen we je altijd op voorhand meedelen, zonder verdere verplichtingen. Jij beslist uiteindelijk over het totaalbudget van je woning. Dat sluit onaangename financiële verrassingen zonder meer uit.

De troeven van evillas

4 troeven van evillasZorgeloos bouwen

evillas staat voor zorgeloos bouwen. evillas begeleidt je van A tot Z en werkt met de beste onderaannemers, waarmee we duidelijke en correcte afspraken hebben. Daarom kunnen we je ook garanderen dat er opgeleverd wordt zoals afgesproken. Op tijd, binnen budget en met een uitstekende afwerking.

 

Huizen en appartementen volgens jouw persoonlijkheid

Je bouwt een woning op onze grond? Dan maak je een keuze uit onze projectbundel met een ruim aanbod aan mogelijkheden. Kies resoluut voor een woning die zich aanpast aan jouw leefsituatie. Ook wanneer je een appartement bij ons koopt, bepaal je zelf de finale afwerking. We zorgen dat je het maximum uit je woning, tuin of appartement haalt. Onze architecten staan steeds klaar om je te adviseren over de uitwerking van je bouwplannen. Zo kunnen leuke ideetjes tot grootse resultaten leiden.

Realistisch en correct

Transparantie en duidelijkheid over het budget en de planning zijn de basis voor elke samenwerking. Ook evillas houdt de verwachtingen steeds realistisch. We streven daarbij naar een correcte communicatie. In de bouw word je immers regelmatig geconfronteerd met onverwachte omstandigheden. Die lossen we steeds op door een goede opvolging en dito communicatie.

Betaalbaar en energiezuinig wonen

Met de stijgende energieprijzen wordt energiezuinig wonen steeds belangrijker. Ook de wettelijke verplichtingen rond energiezuinig wonen worden alsmaar strenger. evillas is een pionier op het vlak van energiezuinige woningen. Onze kennis en ervaring gebruiken we graag om betaalbare, energievriendelijke woningen te bouwen.