Residentie Tilia

Residentie Tilia, duurzaam wonen op een steenworp van Brussel


Wil je wonen in een rustige omgeving aan de rand van de hoofdstad? Dan heten we jou welkom in Residentie Tilia.

Op de hoek van de Oude Lindestraat met de Romeinsesteenweg in Koningslo realiseert evillas een nieuwbouwproject van 14 uiterst comfortabele en stijlvolle appartementen. Hier geniet je van het beste van 2 werelden. Enerzijds woon je in een rustige omgeving. Anderzijds geniet je van de nabijheid van het stadcentrum van Vilvoorde met alle faciliteiten en de nabijheid van Brussel.

Residentie Tilia biedt een mix van één-, twee-, en drie slaapkamerappartementen, waaronder enkele duplexappartementen. Op het gelijkvloers bevindt zich een dienstenruimte. Ieder appartement beschikt over een aangenaam terras of een tuintje met privatief genot. Met oppervlaktes die variëren tussen de 72m² en 161m² biedt dit project voor ieder wat wils.           
Bij evillas staat wooncomfort centraal zodat je zorgeloos kan thuiskomen in jouw appartement. Er wordt bijzonder veel aandacht besteed aan de afwerkingsgraad en als koper kan je jouw appartement ook nog volledig naar eigen smaak en budget afwerken. De ondergrondse parkeergarage met staanplaatsen, garageboxen en bergingen zorgt eveneens voor het nodige comfort. Deze is bereikbaar vanaf de straatkant via de ingebouwde autolift.

Naast een optimaal wooncomfort heeft residentie Tilia ook een energiezuinig en duurzaam karakter. Het project wordt opgetrokken met duurzame materialen en voorziet in hernieuwbare energie. Zo worden alle appartement standaard uitgerust met een lucht-water warmtepomp met vloerverwarming en een ventilatiesysteem D. Een extra troef: dankzij een E-peil 30 profiteer je ook nog eens 5 jaar lang van 50% korting op jouw onroerende voorheffing. Win-win dus!

Afgewerkt met alle comfort en kwaliteit is residentie Tilia een ideale woon- of investeringsopportuniteit!

 

Prijs appartement vanaf
328.919,00 EUR

Vilvoorde, stad aan het water waar het aangenaam wonen is

Vilvoorde ligt ten noorden van Brussel en pal in de provincie Vlaams-Brabant. De stad telt ruim 46.000 inwoners en ligt aan de Zenne. Het water hoort bij de stad en de Zenne heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van Vilvoorde. Van oudsher is Vilvoorde een kanaalstad die openstaat voor vernieuwing en waar het gezellig vertoeven is.

Niet alleen de nabijheid van Brussel is een belangrijke troef voor Vilvoorde. Ook de luchthaven van Zaventem speelt een belangrijke rol.
Het maakt van Vilvoorde een interessante locatie voor transport en logistieke bedrijven. Vilvoorde ligt op de as Brussel-Mechelen-Antwerpen en met de trein (via station Vilvoorde) en de wagen (via E19) zijn deze steden vlot bereikbaar.

Vilvoorde is een aantrekkelijke woonstad. Bovendien valt er heel wat te beleven en sta je binnen tien minuten van Brussel in een oase van rust en groen. Zo is het domein Drie Fonteinen ideaal voor natuur- en sportliefhebbers en leuk om met kinderen naartoe te gaan. Je hebt er een speeltuin, een aantal dieren en je kan er heerlijke wandelingen maken. Er zijn vijvers, sportaccommodaties zoals tennisvelden, atletiekpiste en voetbalvelden.

Kortom, een stad waar het aangenaam wonen is, vlakbij Brussel!

 

App 001
verkocht
App 002
verkocht
App 005
verkocht
App 006
verkocht
App 107
te koop
App 108
te koop
App 109
verkocht
App 110
verkocht
App 111
verkocht
App 112
verkocht
App 113
verkocht
App 214
verkocht
App 215
verkocht
App 216
te koop