Residentie Meule

Residentie Meule, duurzaam wonen vlak bij Brussel

Dankzij de overgangsmaatregel ingevoerd voor sloop en wederopbouwprojecten met een promotor, komt dit project nog in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief van 6% t.e.m. 31/12/2024 (mits u voldoet aan de voorwaarden)! Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

LAATSTE 2 TE KOOP!

Op zoek naar een mooi afgewerkt appartement op wandelafstand van het centrum van Merchtem? Ontdek dan Residentie Meule.

Een appartement kopen in Residentie Meule is zonder twijfel een verstandige keuze. Dankzij een uitstekende ligging en bereikbaarheid nabij het dorpscentrum met alle faciliteiten, ben je zeker van een goede investering. Een extra troef: Brussel ligt vlakbij!

Residentie Meule bevindt zich net bij het binnenrijden van het centrum van Merchtem.
Het gebouw bestaat uit drie bouwlagen en omvat 24 appartementen met 1,2 en 3 slaapkamers, waaronder enkele penthouses. De oppervlaktes van de appartementen variëren van 68 m² tot 143m².


Residentie Meule is een residentie waarbij bijzondere aandacht werd besteed aan de architectuur,   de indeling van de appartementen en de parkeergelegenheid. De stijlvolle appartementen worden met de grootste zorg voor kwaliteit afgewerkt en opgeleverd. De binnenafwerking van de appartementen gebeurt naar eigen wens, smaak en budget van de klant. Bovendien zijn er vijf rolstoeltoegankelijke appartementen voorzien.

Elk appartement beschikt over een eigen terras of tuintje met privatief genot en er is een mooi aangelegde gemeenschappelijke tuin voor alle bewoners van Residentie Meule.
In de ondergrondse parkeergarage bevinden zich privatieve autostaanplaatsen, bergingen en de gemeenschappelijke fietsenbergingen. Ook op het gelijkvloers kan je veilig je fiets stallen in de fietsenberging.

De appartementen zijn duurzaam en zeer energiezuinig (E-peil tussen tussen 25 en 30). Hierdoor geniet je als koper van een 50% vrijstelling van de onroerende voorheffing voor de eerste 5 jaar. Daarnaast beschikt elk appartement over een ventilatiesysteem D en vloerverwarming wat voor een aangenaam wooncomfort zorgt.

Kortom, het project staat garant voor een fijne woonervaring voor zowel jong als oud en een verzekerd investeringsrendement!

 

Prijs appartement vanaf
273.008,00 EUR

Wonen in Merchtem…

Ben je op zoek naar een woning in Vlaams-Brabant? Wat had je gedacht van Merchtem als woonplaats? Deze landelijke gemeente ligt in het arrondissement Halle-Vilvoorde en telt ongeveer 17.000 inwoners. Het is de ideale gemeente voor wie in de streek rond Brussel op zoek is naar wat rust. De dorpskern is dichtbebouwd, maar de deelgemeenten zijn nog zeer landelijk.

De gemeente wordt gerekend tot de streek Brabantse Kouters. Daarnaast ligt Merchtem ook in de noordwesthoek van Vlaams-Brabant. Merchtem ligt in het midden van de cirkel Brussel-Dendermonde-Vilvoorde en ligt op ongeveer een afstand van 15 km van deze steden. Het grenst ook aan het Pajottenland en de Vlaamse vlakte.

Behalve Merchtem zelf telt de fusiegemeente nog vier andere dorpskernen:

· Deelgemeente Hamme

· Ossel, een gehucht in de deelgemeente Brussegem

· Peizegem, een gehucht met dorpskarakter, dat ook bekendstaat als ‘Den Boskant’

· Een deel van Bollebeek, een gehucht op de grens met Asse

Wie aan Merchtem denkt, denkt bijna automatisch aan de steltenlopers. In stoeten en tochten zie je ze altijd van ver aankomen. Het steltenlopen zou vroeger ontstaan zijn uit noodzaak. De brede maar vrij ondiepe Grote Molenbeek durfde wel eens buiten haar oevers treden. Stelten bleken dan een goede oplossing om het dorpscentrum te bereiken zonder natte voeten.

Merchtem ligt op de grens tussen het heuvelachtige Pajottenland en de Vlaamse Vlakte. In dit overgangsgebied krijg je dan ook een zeer gevarieerd aanbod aan boeiende landschappen en prachtige natuurplekjes om te wandelen of te fietsen.

In Merchtem is het eveneens aangenaam winkelen. Merchtem leeft getuige de talrijke, levendige cafeetjes en een aantal gezellige eetgelegenheden.

 

App A001
verkocht
App A002
verkocht
App A003
verkocht
App A004
verkocht
App A005
verkocht
App A006
verkocht
App A101
verkocht
App A102
verkocht
App A103
verkocht
App A104
verkocht
App A105
verkocht
App A106
te koop
App A107
verkocht
App A201
verkocht
App A202
verkocht
App A203
verkocht
App A204
te koop
App A205
verkocht
App A206
verkocht
App A207
verkocht
App A301
verkocht
App A302
verkocht
App A303
verkocht
App A304
verkocht