Residentie Adelaer fase V (Blok I)

Residentie Adelaer V, een mooie combinatie van moderne architectuur en betaalbaar wonen

BEZOEK ONS KIJKAPPARTEMENT NA AFSPRAAK OP HET NR. 02/333 71 71
Adres: Denijs Dillestraat 84 b0101 - 3200 Aarschot

Net buiten het centrum van Aarschot, in een nieuwe verkaveling genaamd ‘Poortvelden’, realiseert evillas de vijfde fase van Residentie Adelaer. Dit nieuwbouwproject ligt op een boogscheut van het mooie centrum van Aarschot. Het station van Aarschot bevindt zich bovendien op amper 8 minuten fietsen van het project. Ook winkels en scholen bevinden zich in de nabije omgeving.
Door haar ligging heeft Residentie Adelaer V dus alle troeven in huis om een ideale woonplek te zijn voor zowel jonge gezinnen als een ouder publiek. Maar niet alleen de ligging is een grote troef, ook de mooie en betaalbare appartementen met moderne architectuur ontworpen door Schellen Architecten.


Residentie Adelaer V omvat 24 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, allen voorzien van een mooi terras. Op het gelijkvloers genieten de appartementen van een tuintje met privatief genot. Voor een optimaal comfort is er ondergronds een parkeerkelder voorzien met autostaanplaatsen, autoboxen, private kelderbergingen en gemeenschappelijke fietsenbergingen.

De appartementen beschikken over een aangename leefruimte met een open en volledig uitgeruste keuken en berging. De hoge ramen verzekeren een grote lichtinval, wat resulteert in een comfortabele en aangename woonplek. De oppervlaktes van de appartementen variëren van 82 m² tot 136 m².
Elk appartement wordt afgewerkt met kwalitatieve materialen en als koper kan
je jouw appartement volledig naar eigen wens en budget aanpassen. Zo voel je je meteen thuis in jouw nieuwe woonst!

Alle wooneenheden zijn zeer energiezuinig en duurzaam. Ze worden allen standaard uitgerust met een lucht-water warmtepomp, vloerverwarming en een ventilatiesysteem D. Een extra troef: dankzij een E-peil 30 profiteer je ook nog eens 5 jaar lang van 50% korting op jouw onroerende voorheffing.   

Kortom, met Residentie Adelaer V kies je voor duurzaam en kwalitatief wonen nabij het mooie centrum van Aarschot!

 

Prijs appartement vanaf
273.130,00 EUR

Aarschot, parel van het Hageland


Aan de oevers van de Demer, op de glooiende hellingen van het Hageland, op een steenworp van Leuven en Diest, ligt Aarschot.
Aarschot ligt op iets meer dan 20 km van Leuven en dankzij de nabijheid van de E314 op een halfuurtje van Hasselt. Er is een station met snelle verbindingen naar Leuven, Brussel en Hasselt.
Aarschot is een erg landelijke stad, met een mooi centrum, maar ook veel rustige gebieden in de stadsrand en de directe omgeving.

Aarschot in ‘t groen

De stad noemt zich trots 'Parel van het Hageland’ en kan uitpakken met een prachtige Demervallei, waar je als natuurliefhebber ogen tekort komt. De Demer en zijn meanders vormen een groen lint door het Aarschotse grondgebied. Voeg daarbij de fabelachtige natuurgebieden die Aarschot rijk is en je krijgt een droombestemming voor natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars.

Aarschot, een culturele belevenis
Maar ook cultuurliefhebbers en sporters komen er aan hun trekken, met alle voorzieningen die er voor de uitoefening van hun hobby’s nodig zijn.
Het monumentale Oud Gasthuis, waar nu een cultureel centrum gevestigd is, behoort tot het Belgisch cultuurpatrimonium. Een namiddagje gezellig kuieren in de Demerstad, een daguitstap voor een frisse neus of een weekendje weg in een levendige stad? Het kan allemaal!

 

App 001
verkocht
App 002
verkocht
App 003
verkocht
App 004
verkocht
App 005
verkocht
App 006
te koop
App 007
te koop
App 101
verkocht
App 102
verkocht
App 103
verkocht
App 104
te koop
App 105
te koop
App 106
te koop
App 107
verkocht
App 108
te koop
App 109
te koop
App 201
verkocht
App 202
verkocht
App 203
te koop
App 204
verkocht
App 205
verkocht
App 206
te koop
App 207
verkocht
App 208
verkocht