Residentie Adelaer fase IV (Blok H)

Residentie Adelaer IV, een mooie combinatie van moderne architectuur en betaalbaar wonen

LAATSTE 2 APPARTEMENTEN TE KOOP!

Bezoek ons kijkappartement NA AFSPRAAK op het nr. 02/333 71 71
Adres: Denijs Dillestraat 84 b0101 - 3200 Aarschot


Net buiten het centrum van Aarschot, in een nieuwe verkaveling genaamd ‘Poortvelden’, realiseert evillas de vierde fase van Residentie Adelaer. Dit nieuwbouwproject ligt op een boogscheut van het mooie centrum van Aarschot. Het station van Aarschot bevindt zich bovendien op amper 8 minuten fietsen van het project. Ook winkels en scholen bevinden zich in de nabije omgeving.
Door haar ligging heeft Residentie Adelaer IV dus alle troeven in huis om een ideale woonplek te zijn voor zowel jonge gezinnen als een ouder publiek. Maar niet alleen de ligging is een grote troef, ook de mooie en betaalbare appartementen met moderne architectuur ontworpen door Schellen Architecten.

De vierde fase van Residentie Adelaer omvat 17 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, allen voorzien van een mooi terras. Op het gelijkvloers genieten de appartementen van een tuintje met privatief genot. Voor een optimaal comfort is er ondergronds een parkeerkelder voorzien met autostaanplaatsen, private kelderbergingen en een gemeenschappelijke fietsenberging.

De appartementen beschikken over een aangename leefruimte met een open en volledig uitgeruste keuken en berging. De hoge ramen verzekeren een grote lichtinval, wat resulteert in een comfortabele en aangename woonplek. De oppervlaktes van de appartementen variëren van 79 m² tot 143 m².
Elk appartement wordt afgewerkt met kwalitatieve materialen en als koper kan
je jouw appartement volledig naar eigen wens en budget aanpassen. Zo voel je je meteen thuis in jouw nieuwe woonst!

Alle wooneenheden zijn zeer energiezuinig en duurzaam. Ze zijn voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming en een ventilatiesysteem D. Het dak is voorzien als extensief groendak.

Kortom, met Residentie Adelaer IV  kies je voor duurzaam en kwalitatief wonen nabij het mooie centrum van Aarschot!

 

Prijs appartement vanaf
279.106,00 EUR

Aarschot, parel van het Hageland


Aan de oevers van de Demer, op de glooiende hellingen van het Hageland, op een steenworp van Leuven en Diest, ligt Aarschot.
Aarschot ligt op iets meer dan 20 km van Leuven en dankzij de nabijheid van de E314 op een halfuurtje van Hasselt. Er is een station met snelle verbindingen naar Leuven, Brussel en Hasselt.
Aarschot is een erg landelijke stad, met een mooi centrum, maar ook veel rustige gebieden in de stadsrand en de directe omgeving.


Aarschot in ‘t groen

De stad noemt zich trots 'Parel van het Hageland’ en kan uitpakken met een prachtige Demervallei, waar je als natuurliefhebber ogen tekort komt. De Demer en zijn meanders vormen een groen lint door het Aarschotse grondgebied. Voeg daarbij de fabelachtige natuurgebieden die Aarschot rijk is en je krijgt een droombestemming voor natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars.

Aarschot, een culturele belevenis
Maar ook cultuurliefhebbers en sporters komen er aan hun trekken, met alle voorzieningen die er voor de uitoefening van hun hobby’s nodig zijn.
Het monumentale Oud Gasthuis, waar nu een cultureel centrum gevestigd is, behoort tot het Belgisch cultuurpatrimonium. Een namiddagje gezellig kuieren in de Demerstad, een daguitstap voor een frisse neus of een weekendje weg in een levendige stad? Het kan allemaal!

 

App A01
verkocht
App A02
verkocht
App A03
te koop
App A11
verkocht
App A12
verkocht
App A13
verkocht
App A14
verkocht
App A21
verkocht
App A22
verkocht
App A23
te koop
App A24
verkocht
App B01
verkocht
App B02
verkocht
App B11
verkocht
App B12
verkocht
App B21
verkocht
App B22
verkocht