Project Kriekhof

Project Kriekhof, waar het rustig en duurzaam wonen is...


Op zoek naar een duurzame gezinswoning op een rustige locatie in Lint? Ontdek hier waarom project Kriekhof dan iets voor jou is!

Project Kriekhof is gelegen in een rustige, kindvriendelijke buurt op korte afstand van het  dorpscentrum van Lint. De locatie combineert de charme van het gezellige dorpsleven met de nabijheid van alle nodige voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Daarnaast zijn omliggende dorpen en steden zoals Duffel, Kontich en Lier ook vlot te bereiken via verschillende invalswegen. En via het station van Kontich-Lint sta je ook in een mum van tijd in Brussel, Antwerpen en Mechelen. Project Kriekhof biedt het beste van beide werelden!

Project Kriekhof bestaat uit 9 hedendaagse nieuwbouwwoningen - 6 halfopen bebouwingen en 3 gesloten bebouwingen. De woningen in Kriekhof werden ontworpen met het oog op een maximum wooncomfort. Alle woningen omvatten een ruime leefruimte met open keuken, berging, 3 slaapkamers, een badkamer en een douchekamer. Bovendien heb je als koper de mogelijkheid om een extra slaapkamer of hobbyruimte te voorzien op de zolder. Aan de achterzijde van de woningen worden tuin-en fietsbergingen voorzien. Aan ruimte dus geen gebrek! Als koper kan je jouw woning volledig naar eigen wens en budget aanpassen. Zo voel je je meteen thuis in jouw nieuwe woonst!

Naast wooncomfort staat ook duurzaamheid voorop in Kriekhof. Standaard worden de woningen voorzien van vloerverwarming in combinatie met een lucht/water warmtepomp, een ventilatiesysteem D en zonnepanelen. Met een E-peil van maximaal E20 zijn deze woningen heel energiezuinig. En dankzij deze duurzame en innovatieve technieken geniet je bovendien van een lage energiefactuur én een aangenaam leefklimaat.

Kortom, project Kriekhof is een unieke kans om duurzaam te wonen in een rustige omgeving die ideaal is voor jonge gezinnen!

 

Prijs vanaf
493.403,00 EUR

Wonen in het rustige en groene Lint...

Lint behoort tot één van de kleinste gemeenten van de provincie Antwerpen en telt meer dan 8.600 inwoners.

Het is een aantrekkelijke gemeente, gelegen op de as Brussel – Antwerpen en tussen de gemeenten Lier, Duffel, Kontich en Hove. Lint geniet eveneens van een uitstekende bereikbaarheid dankzij tal van busverbindingen en het station Kontich-Lint. Zo zijn steden zoals Antwerpen, Mechelen en Brussel vlot bereikbaar.

Naast een optimale bereikbaarheid is Lint bovenal een groene en aangename gemeente waar het dorpsgevoel nog sterkt leeft. Een gemeente waar kinderen nog op straat kunnen spelen.

Hou je van ontspanning en natuur? Trek je wandelschoenen aan en ontdek de mooiste wandelroutes in en rondom Lint. De ideale gelegenheid om samen met je gezin of vrienden de mooiste plekjes in de omgeving te ontdekken. Ook in het park van Lint, gelegen in het dorpscentrum, valt heel wat te ontdekken. Het kasteel op het domein werd gebouwd in het begin van de 19e eeuw en herbergt een waardevol bomenbestand. In 1952 werd de gemeente eigenaar van het kasteel en vormde het om tot gemeentehuis.

Zin in een vleugje cultuur? In ontmoetingscentrum De Witte Merel kan je terecht voor tal van voorstellingen, concerten, films, tentoonstellingen etc… Maar ook sporters komen in Lint aan hun trekken dankzij tal van sportverenigingen.

Kortom, in Lint is het fijn wonen!

 

LOT 1
te koop
LOT 2
te koop
LOT 3
verkocht
LOT 4
verkocht
LOT 5
verkocht
LOT 6
verkocht
LOT 7
te koop
LOT 8
te koop
LOT 9
te koop