Résidence Aleidis

Residentie Aleidis I, duurzaam wonen in het groen

Zoek je een luxueus en modern appartement in een groene omgeving op wandelafstand van het centrum van Halle? Dan zijn de appartementen van Residentie Aleidis I iets voor jou!
Residentie Aleidis I bestaat uit 29 ruime en lichtrijke appartementen, verdeeld over twee gebouwen (blok A & B).

Residentie Aleidis I wordt een plaats waar je je gegarandeerd thuis gaat voelen. De ideale plek om te genieten en te ontspannen. Dankzij een zeer gunstige ligging beschikken de appartementen over alle faciliteiten zoals scholen, winkels, sportfaciliteiten en het openbaar vervoer op wandel- en fietsafstand. De bereikbaarheid met de wagen is eveneens uitstekend dankzij de nabijheid van de E429 en de E19. Naast het project wordt een nieuwe fietsostrade aangelegd die de toekomstige verbinding zal maken met het station van Halle. Vanuit de ondergrondse parkeergarage wordt er een connectie gemaakt naar de fietsostrade zodat ook bewoners zich snel en veilig kunnen verplaatsen.

Aleidis I ligt middenin een prachtig aangelegde en ruime parktuin waar het heerlijk vertoeven is.
De residentie bestaat uit verschillende appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers (oppervlaktes van 81m² tot 161m²). Op de bovenverdieping vind je enkele luxueuze penthouses waar je kan genieten van mooie verzichten over de ruime omgeving. Alle appartementen zijn voorzien van lichtrijke woonruimtes en ruime leefterrassen zodat je volop kan genieten van de groene buitenomgeving.

Ook op gebied van afwerking wordt je een hoge standaard geboden. Zo zijn er mooie budgetten voorzien om de sanitaire toestellen, keuken en vloerbekleding zelf te kiezen bij de vooropgestelde leveranciers. De volledige residentie voldoet aan alle hedendaagse comforteisen en is voorzien van duurzame energie: verwarming met lucht/water warmtepomp in combinatie met vloerverwarming, zonnepanelen en ventilatiesysteem type D.

Alle appartementen zijn bereikbaar via een centrale lift, die de appartementen, ondergrondse parkeergarage, kelderbergingen en fietsenstallingen bedient. Bij elk appartement dient een kelderberging en een autostaanplaats of autobox genomen te worden.

Kortom, met haar moderne uitstraling en gunstige ligging zal Residentie Aleidis I zowel bewoners als investeerders kunnen bekoren!

 

Prijs appartement vanaf
274.350,00 EUR

Wonen in Halle, een charmant stadje in de groene gordel rond Brussel…

Aan de oevers van de Zenne, 15 km ten zuiden van Brussel, ligt het charmante Halle.
Halle ligt in de provincie Vlaams-Brabant, in de regio Zennevallei en aan de rand van het Pajottenland. Halle bestaat uit de deelgemeenten Halle, Buizingen en Lembeek.

Wonen in Halle betekent wonen in een bruisende stad met een ruim aanbod cultureel, recreatief en gastronomisch plezier voor alle leeftijden!
Halle staat bekend omwille van haar rijke geschiedenis. Je kan dan ook prachtige monumenten bewonderen zoals de Sint-Martinusbasiliek met de Zwarte Madonna, het Historisch Stadhuis enzovoort… Bovendien kan je in het plaatselijk museum terecht voor alles wat te maken heeft met de gekende cellist Adrien Servais uit Halle.

Maar Halle is meer dan geschiedenis! Je kan er zalig kuieren door de verkeersvrije winkelwandelstraten of genieten op één van de heerlijke terrasjes op de Grote Markt. Wil je het sportiever? Dat kan! De vele fiets- en wandeltochten brengen je naar de mooiste plekjes in en buiten de stad! Voor natuurliefhebbers is een bezoekje aan het beroemde Hallerbos meer dan de moeite waard!

Halle betekent vooral ook feest en folklore!
Vier met halfvasten mee tijdens het driedaagse Carnaval, bewonder met Pinksteren de tweejaarlijkse Mariaprocessie, stap mee in de Sint-Veroonsmars van Lembeek en dans met de Halse reuzen Vaantjesboer, Janneke en Mieke, Romeo en Julia tijdens de tweejaarlijkse Internationale Reuzenstoet met Kermis te Halle.

Kortom, dit bruisende Halle met ideale ligging in de groene rand rond Brussel maakt deze stad zeer interessant als woonomgeving!

App A001
à vendre
App A002
à vendre
App A003
à vendre
App A004
à vendre
App A101
vendu
App A102
à vendre
App A103
à vendre
App A104
à vendre
App A201
vendu
App A202
à vendre
App A203
à vendre
App A204
à vendre
App A301
vendu
App A302
vendu
App B001
à vendre
App B002
vendu
App B003
à vendre
App B004
vendu
App B101
à vendre
App B102
vendu
App B103
vendu
App B104
vendu
App B201
à vendre
App B202
vendu
App B203
vendu
App B204
vendu
App B301
à vendre
App BT01
à vendre
App BT02
à vendre