Projet Beaulieu

Woonproject Beaulieu, duurzaam en groen wonen aan de rand van de hoofdstad

Op zoek naar modern comfort, een groene omgeving, met de hoofdstad binnen handbereik?
Dan hoef je niet langer te zoeken. Woonproject Beaulieu wordt jouw nieuwe (t)huis!

Woonproject Beaulieu wordt ontwikkelt tussen de Petrus Schroonsstraat en de George Lacroixstraat, rechtover het 17de-eeuwse kasteel Baulieu. De zeer centrale ligging geeft directe toegang tot alle voorzieningen. Bovendien ligt het project op een boogscheut van de Brusselse Ring, de E19 en de E40 waardoor Brussel, Mechelen en Antwerpen vlot bereikbaar zijn. Ook de luchthaven van Zaventem is niet veraf. Hier is het centraal wonen én zalig thuiskomen.

Woonproject Beaulieu bestaat uit 3 gebouwen, goed voor in totaal 26 appartementen en 1 ééngezinswoning. Blok A bestaat uit 8 appartementen waarvan 4 duplexen, blok B uit 6 appartementen en blok C uit 12 appartementen. Je woont er in comfortabele en stijlvolle appartementen met twee of drie slaapkamers. Onder elk gebouw bevindt zich een parkeergarage met autostaanplaatsen, autoboxen, kelderbergingen en gemeenschappelijke fietsenstallingen. De ruime ééngezinswoning bevindt zich naast blok A en omvat 3 slaapkamers en inrichtbare zolder.

In woonproject Beaulieu woon je omgeven door groen. De mooie parktuin en ruime terrassen  laten je volop ontspannen en genieten. De ideale plek voor gezellige momenten met vrienden of familie. 

Beaulieu staat eveneens voor energiezuinigheid en duurzaamheid. Zo worden de appartementen en de woning verwarmd d.m.v. vloerverwarming aangedreven door een zuinige lucht-water warmtepomp, en verlucht door een systeem D. De fotovoltaïsche zonnepanelen verzekeren een lage elektriciteitsfactuur. In Beaulieu ben je klaar voor de toekomt! Een extra troef: dankzij een E-peil 30 geniet je bovendien als koper van een korting op de onroerende voorheffing voor de eerste 5 jaar.

Kortom, wie op zoek is naar een woonst vlak bij de hoofdstad of naar een investering met toekomst, is hier aan het juiste adres! Het project staat garant voor jaren zorgeloos woonplezier!

 

Prix appartement à partir de
281.977,00 EUR

Wonen in Machelen, een aangename gemeente in de Groene Gordel rond Brussel...

Machelen is een gemeente die grenst aan het Brusselse Evere en ligt tussen Vilvoorde en Zaventem. De gemeente telt ruim 16.000 inwoners en omvat de deelgemeenten Machelen en Diegem.

Machelen ligt op de as Brussel-Mechelen-Antwerpen en is makkelijk te bereiken via de belangrijke verkeersaders zoals de Ring rond Brussel, de E19 Brussel-Antwerpen, de Woluwelaan en de Haachtsesteenweg. Ook met het openbaar vervoer is Machelen goed bereikbaar. De Lijn zorgt voor talrijke busverbindingen en in Machelen-Diegem zijn er 2 treinstations: Diegem en Buda.

Ondanks het feit dat Machelen sterk verstedelijkt en doorkruist is door verkeeraders, is deze gemeente toch groener dan je denkt! Zo zijn er de gemeentelijke parken die uitnodigen tot wandelen en onthaasten. En via de verschillende wandel- en fietsroutes kan je op een natuurvriendelijke manier kennismaken met de vele historische plaatsen en groene plekjes in de omgeving. Zo is er voor de wandelliefhebbers het Beaulieu wandelpad (ongeveer 11 km). Deze doorkruist zowel Machelen als Diegem. Voor de sportieve fietsliefhebbers is er de Gordel route (103 km) die je laat kennismaken met de prachtige landschappen van de Brabantse Kouters.

De gemeente bevat bovendien ook tal van bezienswaardigheden: De Sint-Gertrudiskerk, het kasteel Beaulieu, het kasteel Pellenberg, het kasteel Marga, de Donjon hoeve etc...

Ben je op zoek naar sport, ontspanning of een vleugje cultuur? Kom dan naar de Bosveldsite. Een vrijetijdssite waar sport, ontspanning, spel, jeugd, cultuur en gemeenschapsvorming elkaar ontmoeten in en rond het groene hart van Machelen, het gemeentelijk park.

Kortom, Machelen heeft heel wat troeven die ervoor zorgen dat het in de gemeente aangenaam wonen is!

 

App A001
à vendre
App A002
à vendre
App A003
à vendre
App A004
à vendre
App A101
à vendre
App A102
à vendre
App A103
à vendre
App A104
à vendre
App B001
à vendre
App B002
à vendre
App B003
à vendre
App B101
à vendre
App B102
à vendre
App B103
à vendre
App C001
à vendre
App C002
à vendre
App C003
à vendre
App C004
à vendre
App C005
à vendre
App C006
à vendre
App C101
vendu
App C102
vendu
App C103
à vendre
App C104
à vendre
App C105
vendu
App C106
à vendre