Résidence Vennenpark

Residentie Vennenpark fase I. Groen en duurzaam wonen in hartje Lommel in een prachtige parkomgeving.

Thuiskomen in een oase van rust in een prachtige parkomgeving? Dat kan in Residentie Vennenpark!

Wonen in Residentie Vennenpark, dat is leven volgens je eigen ritme in een groene oase. Een belangrijke rol is daarbij weggelegd voor de unieke parktuin. Het kloppende hart van de site die de nieuwe buurt van zuurstof voorziet. Het wordt een fijne ontmoetingsplaats waar het gezellig toeven is. Residentie Vennenpark is gelegen in het hartje van Lommel, in de nieuwe woonontwikkeling 'In 't Ven'. De autovrije zone zorgt voor rust en comfort en dit terwijl je in het levendige centrum woont. Alle belangrijke voorzieningen bevinden zich op wandelafstand. 

Dit prachtig nieuwbouwproject bestaat uit 30 appartementen verdeeld over 3 residenties, steeds met ruime terrassen en voorzien van goed toegankelijke ondergrondse parkeerplaatsen, bergingen en fietsenstallingen. evillas creëert binnen dit project energiezuinige appartementen met maximaal wooncomfort en bijzondere aandacht voor de akoestische en thermische prestaties van elke wooneenheid. De 3 residenties bestaan uit verschillende appartementen met 2 of 3 slaapkamers (oppervlaktes van 86m² tot 137m²). Op de bovenverdieping vind je enkele luxueuze penthouses die uitkijken over het groen. De terrassen van de gelijkvloerse appartementen grenzen aan het park, waarbij bij de aanleg maximaal rekening wordt gehouden met de toekomstige privacy.

Ook op gebied van afwerking wordt een hoge standaard geboden. Zo zijn er mooie budgetten voorzien om de sanitaire toestellen, keuken en vloerbekleding zelf te kiezen bij de vooropgestelde leveranciers. De volledige residentie voldoet aan alle hedendaagse comforteisen en is voorzien van duurzame energie: verwarming met lucht/water warmtepomp in combinatie met vloerverwarming, zonnepanelen en ventilatiesysteem type D.

Kortom, Vennenpark biedt de ideale balans tussen wonen in het bruisende centrum en de rust en het groen van wonen in een park!

 

Prijs appartement vanaf
273.589,00 EUR

Wonen in het gastvrije en bruisende Lommel…

Op zoek naar een oase van rust, een vleugje cultuur, een aangename ontspanning of spannende

activiteiten ... In Lommel vind je het allemaal!

Lommel is een heerlijke natuurstad, een reservaat van rust en stilte met een bruisend middenstandsleven, economische groei en talrijke verenigingsinitiatieven. Innoveren, vernieuwen en ondernemen zijn sleutelbegrippen in het verder uitbouwen van de toekomst van de stad. Met de slogan “Pure energie” wil Lommel zich onderscheiden in alternatieve, propere energie. Maar Lommel is bovenal ook een toffe belevingsstad waar het goed is om te wonen en te werken.

Eén van de hotspots voor zand is de stad Lommel. Hier kun je nog een mooi overblijfsel vinden van een oude zandontginningsplek: de Lommelse Sahara. Dit is het Mekka van menig natuurliefhebber en bovendien het warmste plekje van België. Lommel, het natuurrijkste wandel- en fietsparadijs van de Limburgse Kempen, ligt in een streek bekend om haar groot aanbod en variatie in natuur. De Watering is een uitzonderlijk 230 hectaren groot natuurgebied waarin natuurfanaten en fervente wandelaars hun hartje kunnen ophalen. Met Bosland herbergt Lommel bovendien het grootste en kindvriendelijkste bos van Vlaanderen.

Lommel is ook een stad van en voor mensen. Mensen die winkelen, sporten, eten, drinken, dansen, genieten. Het centrum van Lommel, met heerlijke terrasjes en gezellige winkels, bruist van levendigheid.

Tot slot is Lommel is één van de belangrijkste economische groeipolen van Vlaanderen. De gunstige ligging van Lommel in West-Europese context en het aanbod van zeer goed uitgeruste bedrijventerreinen garanderen dat de economische ontwikkeling ook in de toekomst aanwezig zal blijven.

 

App D001
à vendre
App D002
à vendre
App D003
à vendre
App D004
à vendre
App D101
à vendre
App D102
vendu
App D103
à vendre
App D104
à vendre
App D201
vendu
App D202
vendu
App E001
à vendre
App E002
à vendre
App E003
vendu
App E004
vendu
App E101
à vendre
App E102
à vendre
App E103
à vendre
App E104
à vendre
App E201
vendu
App E202
à vendre
App F001
à vendre
App F002
à vendre
App F003
à vendre
App F004
à vendre
App F101
vendu
App F102
à vendre
App F103
à vendre
App F104
à vendre
App F201
à vendre
App F202
à vendre