Residentie Champ du Tordoir (BLOK G)

Residentie Champ du Tordoir in Tubize, wonen in een groene omgeving vlak bij Halle en Brussel


Wonen in het groen en toch overal dichtbij? Dan ben je thuis in residentie Champ du Tordoir in Tubize.

Vlakbij het centrum van Tubize realiseert evillas een nieuw woonproject van meer dan 300 nieuwe woongelegenheden, midden in het groen. De realisatie van het volledige project gebeurt in verschillende fasen. 

Residentie Champ du Tordoir is een hedendaagse residentie bestaande uit 21 comfortabele appartementen.
De residentie is een ideale woonplek voor alle generaties. Zowel jonge gezinnen, alleenstaanden en ouderen genieten hier van de rust in een groene omgeving. Tegelijk geniet je ook van de nabijheid van het centrum van Tubize, het treinstation en Brussel (+/- 20km). Residentie Champ du Tordoir vormt bovendien de ideale uitvalsbasis voor wie woon-en werkgeluk in onze hoofdstad wil combineren.

De appartementen binnen residentie Champ du Tordoir beschikken over één, twee of drie slaapkamers, waarvan enkele penthouses. Wat je voorkeur ook is, alle appartementen zijn ruim met bewoonbare oppervlaktes van 70 m² tot 117 m². De residentie is omgeven door groen en vanop je terras heb je een prachtig verzicht op de vallei van de Coeurcq. Het project is voorzien van een ondergrondse parking met privatieve staanplaatsen en bergingen en een gemeenschappelijke fietsenstalling.

evillas besteedt veel aandacht aan afwerking en er wordt rekening gehouden met de persoonlijke wensen en het budget van de koper. De hoogwaardige en hedendaagse architectuur met veel aandacht voor lichtinval en ruimtegevoel in combinatie met de kwalitatieve afwerking, maken van deze appartementen een unieke thuis! Bovendien voldoet elk appartement aan de hedendaagse voorzieningen voor optimaal wooncomfort.

Kortom, residentie Champ du Tordoir staat voor aangenaam groen wonen in de nabijheid van de hoofdstad en alle mogelijke voorzieningen.
 

Prijs appartement vanaf
228.718,00 EUR

Tubize, een stad met een rijk patrimonium en idyllische landschappen


Tubize is een gemeente in het westen van de provincie Waals-Brabant en bestaat uit de dorpen Clabecq, Oisquercq, Saintes en uiteraard Tubize. De gemeente ligt op de grens tussen het Vlaams en het Waals Gewest.

Tubize telt meer dan 25.000 inwoners en was lange tijd een belangrijk centrum van de staalindustrie. Op het grondgebied van de gemeente bevinden zich namelijk de bekende Forges de Clabecq.

Tubize is gemakkelijk bereikbaar door de nabijheid van de E19 en de E429. Bovendien liggen er twee treinstations op het grondgebied van de gemeente.
Eén van de belangrijkste troeven van Tubize is ongetwijfeld de nabijheid van Brussel: 20 minuutjes met de wagen of de trein. Tubize ligt ook op een boogscheut van het Vlaams-Brabantse Halle.

Tubize telt meerdere scholen, zowel kleuterscholen, lagere scholen als middelbare scholen.

De stad springt in het oog door zijn geschiedenis en zijn aanzienlijke patrimonium.
Naast de Sint-Gertrudekerk, het kasteel van Chenois en de Forges de Clabecq vindt u in Tubize talrijke boerderijen, al zijn sommige wat aangetast door de tand des tijds.

Wandelliefhebbers kunnen zich uitleven op het pad langs de beek van Coeurcq, langs waar ze via een idyllische vallei het kleine gehucht van Stéhoux bereiken. Niet ver van deze steengroeve bevindt zich de waterval van Coeurcq. Met een niveauverschil van 7,80 meter is dit het op één na grootste exemplaar in België. Hengelaars kunnen hun hart ophalen rond de beek en de vijvers van Coeurq.

App G0.1
te koop
App G0.2
verkocht
App G0.3
verkocht
App G0.4
te koop
App G0.5
verkocht
App G0.6
verkocht
App G1.1
te koop
App G1.2
te koop
App G1.3
verkocht
App G1.4
verkocht
App G1.5
verkocht
App G1.6
verkocht
App G2.1
verkocht
App G2.2
te koop
App G2.3
verkocht
App G2.4
verkocht
App G2.5
verkocht
App G2.6
verkocht
App G3.1
verkocht
App G3.2
te koop
App G3.3
verkocht