Productieruimtes Erasmus

Nieuwbouwproductieruimtes in Residentie Erasmus

Residentie ‘Erasmus’ in Anderlecht, is een hedendaags nieuwbouwproject gelegen langsheen de Lenniksebaan in Anderlecht.

Het project omvat 45 appartementen verdeeld over twee gebouwen (blok A & B). In gebouw B bevinden zich twee productieruimtes met beschikbare buitenstaanplaatsen.
De productieruimte op het gelijkvloers heeft een oppervlakte van 239m², de ruimte op de eerste verdieping een oppervlakte van 157m².

De productieruimtes worden casco aangeboden zodat je zelf nog de indeling kan bepalen.

Ideaal gelegen. In de onmiddellijke nabijheid van grote winkelcentra, scholen, openbaar vervoer en de Brusselse Ring.

 

Prijs vanaf
239.456,00 EUR

Anderlecht, wonen tussen stad en platteland

Anderlecht is één van de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
Deze gemeente, gelegen in het zuidwesten van Brussel, telt meer dan 118.000 inwoners en grenst aan Stad Brussel, Dilbeek, Vorst, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Pieters-Leeuw en Sint-Gillis.

Anderlecht ligt grotendeels tussen de Brusselse Kleine Ring en Grote Ring en is dus goed bereikbaar. Daarnaast wordt de gemeente bediend door verschillende haltes van de Brusselse metro, en bevindt station Brussel-Zuid zich vlakbij.

Of je nu van interessante architectuur, eeuwenoud erfgoed of ongerepte natuur houdt: Anderlecht heeft heel wat in petto. De uitgestrekte en veelzijdige gemeente ligt namelijk met een been in de stad en met het andere in het platteland, en heeft daardoor zowel stedelijke als landelijke wijken.
Je vindt er dus niet alleen allerlei musea, maar ook tuinen en parken in iedere wijk.

Dankzij de verstedelijking heeft Anderlecht economisch een sleutelpositie ingenomen in het Brussels Gewest. Verschillende nationale bedrijven hebben er hun hoofdkwartier gevestigd, zoals Delhaize Groep, Coca-Cola Benelux en chocoladeproducent Leonidas. De gemeente telt bovendien drie ziekenhuizen: het Erasumusziekenhuis, het Joseph Bracops ziekenhuis en de Kliniek Sint-Anna Sint-Remi.

Wie graag in de hoofdstad wil wonen, doet er goed aan om Anderlecht te overwegen.
Een levendige gemeente en overal dichtbij!