Residentie Molenveld

Residentie Molenveld: modern en tijdloos wonen nabij het centrum van Duffel

LAATSTE 4 APPARTEMENTEN TE KOOP!

Wil je zonder zorgen genieten van je eigen gloednieuwe en tot in de puntjes afgewerkt appartement, nabij het centrum van Duffel?
Dan is Residentie Molenveld echt iets voor jou!

Residentie Molenveld is gelegen aan een achterliggend perceel tussen de Rietlei, de Leopoldstraat en de Lintsesteenweg.

Hier kom je thuis in een modern en tijdloos appartement, waar je na een drukke dag heerlijk kan ontspannen en genieten. Dankzij de gunstige ligging geniet je hier ook van het beste van 2 werelden. Rustig gelegen en toch vlak bij het centrum van Duffel met winkels, supermarkten, scholen, restaurants, station,….

Residentie Molenveld bestaat uit 39 comfortabele en energievriendelijke appartementen met 1 of 2 slaapkamers en allen voorzien van een mooi terras en/of tuintje met privatief genot.
De bruto verkoopbare oppervlaktes van de verschillende wooneenheden variëren tussen 77m² en 94m².

De appartementen zijn verspreid over 2 gebouwen en omgeven door een mooie gemeenschappelijke tuin en speelbos waarin zowel jong als oud hun plekje vinden.

Ondergronds is er een ruime parkeerkelder met autostaanplaatsen, bergingen en fietsenstallingen voorzien. De appartementen worden volledig afgewerkt met duurzame en kwalitatieve materialen. Als koper krijg je bovendien de mogelijkheid om de inrichting van je appartement nog aan te passen aan je eigen stijl en voorkeuren.

Kortom, in Residentie Molenveld is het heerlijk thuiskomen!

 

Prijs appartement vanaf
264.911,00 EUR

Duffel, een groene en aangename gemeente waar het goed is om te wonen…

In het zuiden van de provincie Antwerpen rondom de rivier de Nete en tussen de steden Lier en Mechelen bevindt zich het groene en rustige Duffel. Deze gemeente werd dankzij de rivier de Nete in twee woonkernen verdeeld. De meer dan 17.000 Duffelaars kunnen echter zonder probleem over de Nete naar de andere kant fietsen. 

De tal van bezienswaardigheden die zij onderweg passeren tellen als echte trekpleisters. Zo kan je een bezoekje brengen aan de Sint-Martinuskerk, de parochiekerk, het Kasteel van Perwijsbroeck of het Fort van Duffel.

Heb je minder interesse voor cultuur? Dan kan je gewoon gezellig shoppen, genieten van  een koffietje of lunchen in een van de hippe eetgelegenheden. In Duffel valt er ook altijd wat te beleven. Denk maar aan de Ballonnekesstoet, het Lochtfest, de Duffelse Braderij en tal van andere evenementen die van Duffel een bruisende gemeente maken.

De gemeente Duffel is bijzonder goed gelegen en vlot bereikbaar, zowel met de wagen (nabijheid E 19) als met het openbaar vervoer (trein: lijn Antwerpen-Brussel; autobus). Vanuit Duffel kan je bovendien met de fiets vlot en veilig de steden en regio Antwerpen-Mechelen bereiken via de fietsostrade.
 

 

App A01
verkocht
App A02
verkocht
App A03
verkocht
App A04
verkocht
App A11
verkocht
App A12
verkocht
App A13
verkocht
App A14
verkocht
App A21
verkocht
App A22
verkocht
App A23
verkocht
App A24
verkocht
App B005
verkocht
App B006
verkocht
App B007
verkocht
App B008
verkocht
App B009
verkocht
App B010
verkocht
App B011
verkocht
App B012
verkocht
App B013
verkocht
App B110
verkocht
App B111
te koop
App B112
verkocht
App B113
verkocht
App B15
verkocht
App B16
verkocht
App B17
verkocht
App B18
verkocht
App B19
te koop
App B210
te koop
App B211
verkocht
App B212
verkocht
App B213
verkocht
App B25
verkocht
App B26
verkocht
App B27
verkocht
App B28
te koop
App B29
verkocht