Residentie Fontana

Stijlvol en comfortabel wonen in Halle...

LAATSTE APPARTEMENT (PENTHOUSE) TE KOOP!

Residentie ‘Fontana’ is een stijlvolle en moderne residentie van 30 appartementen in Lembeek.
Een zeer centrale ligging op wandelafstand van het centrum en het station van Lembeek en op slechts 4 km van het centrum van Halle met al haar faciliteiten.
Bovendien zorgen de nabijheid van het station en de autosnelwegen zoals de E429 en de E19 voor vlotte verbindingen naar Brussel.

Residentie ’Fontana’ bestaat uit 2 gebouwen van telkens 15 comfortabele appartementen, een ondergrondse parkeergarage met privatieve staanplaatsen en bergingen en een gemeenschappelijke fietsenstalling. Tussen en rondom de 2 gebouwen wordt een gemeenschappelijke tuin aangelegd die zal zorgen voor de nodige rust en ontspanning. Als koper heeft u keuze uit appartementen met 2 slaapkamers  met bruto bewoonbare oppervlaktes van 83m² tot 95m² of penthouses met 3 slaapkamers van 112m² tot 118m². Alle appartementen beschikken over een aangenaam en goed georiënteerd terras en op het gelijkvloers een tuintje met privatief genot. De penthouses hebben ruime terrassen zowel aan de voor-en achterkant van het appartement. Door de grote raampartijen is er in alle appartementen veel lichtinval en heb je een mooi zicht op de tuinen. De 2 bouwblokken beschikken over liften die eveneens toegang bieden tot de ondergrondse parkeergarage en bergingen.

De appartementen worden gekenmerkt door hun hoogwaardige afwerking en praktische indeling.  De appartementen worden instapklaar afgeleverd, rekening houdend met de keuze van de koper. Zo kan iedere koper volgens zijn persoonlijke smaak de afwerkingsmaterialen kiezen.

De grootste troeven van dit project zijn ongetwijfeld de centrale ligging en de zeer goede bereikbaarheid.
Bovendien is residentie ‘Fontana’ de ideale woonplaats voor zowel jong als oud en ook voor investeerders biedt dit project unieke mogelijkheden.

Info & verkoop via:

CLAES & WILLEMS

Basiliekstraat 133
1500 Halle
Tel: 02/307 80 70
Fax: 02/307 80 71
GSM: 0498/566 240 (Alexander Willems)

alex@claeswillems.be
info@claeswillems.be
www.claeswillems.be

Prijs penthouse (3 slaapkamers)
347.371,00 EUR

Wonen in Halle, een charmant stadje in de groene gordel rond Brussel…

Aan de oevers van de Zenne, 15km van Brussel, ligt het charmante Halle.
Halle ligt in de provincie Vlaams-Brabant, in de regio Zennevallei en aan de rand van het Pajottenland.

Wonen in Halle betekent wonen in een bruisende stad met een ruim aanbod cultureel, recreatief en gastronomisch plezier voor alle leeftijden!
Halle staat bekend omwille van haar rijke geschiedenis. Je kan dan ook prachtige monumenten bewonderen zoals de Sint-Martinusbasiliek met de Zwarte
Madonna, het Historisch Stadhuis enzovoort… Bovendien kan je in het plaatselijk museum terecht voor alles wat te maken heeft met de gekende cellist Adrien Servais uit Halle.
Maar Halle is meer dan geschiedenis! Je kan er zalig kuieren door de verkeersvrije winkelwandelstraten of genieten op één van de heerlijke terrasjes op de Grote Markt. Wil je het sportiever? Dat kan! De vele fiets- en wandeltochten brengen je naar de mooiste plekjes in en buiten de stad! Voor natuurliefhebbers is een bezoekje aan het beroemde Hallerbos meer dan de moeite waard!

Halle betekent vooral ook feest en folklore!
Vier met halfvasten mee tijdens het driedaagse Carnaval, bewonder met Pinksteren de tweejaarlijkse Mariaprocessie, stap mee in de Sint-Veroonsmars van Lembeek en dans met de Halse reuzen Vaantjesboer, Janneke en Mieke, Romeo en Julia tijdens de tweejaarlijkse Internationale Reuzenstoet met Kermis te Halle.

Kortom, dit bruisende Halle met ideale ligging in de groene rand rond Brussel maakt deze stad zeer interessant als woonomgeving!

App A0.1
verkocht
App A0.2
verkocht
App A0.4
verkocht
App A0.5
verkocht
App A0.6
verkocht
App A1.1
verkocht
App A1.2
verkocht
App A1.3
verkocht
App A1.4
verkocht
App A1.5
verkocht
App A1.6
verkocht
App A2.1
verkocht
App A2.2
verkocht
App B0.1
verkocht
App B0.2
verkocht
App B0.3
verkocht
App B0.4
verkocht
App B0.5
verkocht
App B0.6
verkocht
App B1.1
verkocht
App B1.2
verkocht
App B1.3
verkocht
App B1.4
verkocht
App B1.5
verkocht
App B1.6
verkocht
App B2.1
verkocht
App B2.2
verkocht
App B2.3
verkocht