Residentie Erasmus

Residentie ‘Erasmus’ : wonen in Brussel op de grens van het groene Pajottenland

LAATSTE APPARTEMENT TE KOOP!

Wonen in Brussel, maar op een steenworp van het platteland?
Ontdek residentie ‘Erasmus’ in Anderlecht, een hedendaags nieuwbouwproject gelegen langsheen de Lenniksebaan in Anderlecht.

Residentie ‘Erasmus’ biedt je het beste van twee werelden: gelegen op de grens van het groene Pajottenland en op een steenworp van het centrum van Brussel.

Laat je verleiden door de meer dan ideale ligging van dit project. In de onmiddellijke nabijheid van grote winkelcentra, scholen, openbaar vervoer en de Brusselse Ring, maar ook vlak bij mooie wandel- en fietsroutes in het Pajottenland.

Het project omvat 45 appartementen verdeeld over twee gebouwen (blok A & B). In gebouw B bevinden zich twee handelsruimtes met beschikbare buitenstaanplaatsen.

De appartementen binnen residentie ‘Erasmus’ beschikken over één, twee of drie slaapkamers. De oppervlaktes van de appartementen variëren van 66 m² tot 120 m², de oppervlaktes van de terrassen van 8 m² tot 33 m².
Ieder appartement beschikt over een aangenaam terras, meestal zuid of west gericht en met uitzicht op groen. Sommige gelijkvloerse appartementen beschikken ook over een tuintje met privatief genot.  De overige groene buitenruimte wordt ingericht als gemeenschappelijke tuin.

De appartementen zijn energiezuinig en genieten maximaal van daglicht dankzij de goede oriëntatie en de grote ramen die uitgeven op de terrassen.
Elk appartement wordt afgewerkt met kwalitatieve en duurzame materialen.
Zin om je toekomstige woonst te personaliseren? Residentie ‘Erasmus’ biedt jou de kans om jouw appartement volledig af te werken volgens jouw persoonlijke wensen en budget. 
De handelsruimtes worden casco aangeboden zodat je zelf nog de indeling kan bepalen.

Ondergronds bevinden zich autostaanplaatsen, enkele garageboxen en private kelders. Buiten bevindt zich een overdekte fietsenstalling.

Gezien de ideale ligging en het gevarieerd aanbod aan appartementen is dit project zowel geschikt voor eigen bewoning als voor investering!
 

Prijs appartement 2 slaapkamers
251.213,00 EUR

Anderlecht, wonen tussen stad en platteland

Anderlecht is één van de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
Deze gemeente, gelegen in het zuidwesten van Brussel, telt meer dan 118.000 inwoners en grenst aan Stad Brussel, Dilbeek, Vorst, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Pieters-Leeuw en Sint-Gillis.

Anderlecht ligt grotendeels tussen de Brusselse Kleine Ring en Grote Ring en is dus goed bereikbaar. Daarnaast wordt de gemeente bediend door verschillende haltes van de Brusselse metro, en bevindt station Brussel-Zuid zich vlakbij.

Of je nu van interessante architectuur, eeuwenoud erfgoed of ongerepte natuur houdt: Anderlecht heeft heel wat in petto. De uitgestrekte en veelzijdige gemeente ligt namelijk met een been in de stad en met het andere in het platteland, en heeft daardoor zowel stedelijke als landelijke wijken.
Je vindt er dus niet alleen allerlei musea, maar ook tuinen en parken in iedere wijk.

Dankzij de verstedelijking heeft Anderlecht economisch een sleutelpositie ingenomen in het Brussels Gewest. Verschillende nationale bedrijven hebben er hun hoofdkwartier gevestigd, zoals Delhaize Groep, Coca-Cola Benelux en chocoladeproducent Leonidas. De gemeente telt bovendien drie ziekenhuizen: het Erasumusziekenhuis, het Joseph Bracops ziekenhuis en de Kliniek Sint-Anna Sint-Remi.

Wie graag in de hoofdstad wil wonen, doet er goed aan om Anderlecht te overwegen.
Een levendige gemeente en overal dichtbij!

 

 

App A0.1
verkocht
App A0.2
verkocht
App A0.3
verkocht
App A1.1
verkocht
App A1.2
verkocht
App A1.3
verkocht
App A1.4
verkocht
App A1.5
verkocht
App A2.1
verkocht
App A2.2
verkocht
App A2.3
verkocht
App A2.4
verkocht
App A2.5
verkocht
App A3.1
verkocht
App A3.2
verkocht
App A3.3
verkocht
App A3.4
verkocht
App A3.5
verkocht
App A4.1
verkocht
App A4.2
verkocht
App A4.3
verkocht
App B0.1
te koop
App B0.2
verkocht
App B0.3
verkocht
App B1.1
verkocht
App B1.2
verkocht
App B1.3
verkocht
App B1.4
verkocht
App B2.1
verkocht
App B2.2
verkocht
App B2.3
verkocht
App B2.4
verkocht
App B2.5
verkocht
App B2.6
verkocht
App B3.1
verkocht
App B3.2
verkocht
App B3.3
verkocht
App B3.4
verkocht
App B3.5
verkocht
App B3.6
verkocht
App B4.1
verkocht
App B4.2
verkocht
App B4.3
verkocht
App B5.1
verkocht
App B5.2
verkocht