Residentie Edmond

Residentie ‘Edmond’, wonen op een steenworp van onze hoofdstad


Op zoek naar een woonst op een steenworp van onze hoofdstad, maar toch rustig gelegen? Combineer het beste van twee werelden met Residentie ‘Edmond’ in Sint-Jans-Molenbeek. Hier woon je in een hedendaags nieuwbouwappartement in een rustige, doodlopende straat. En toch op slechts enkele minuten van onze hoofdstad!

Met haar uitstekende verbinding naar het centrum van Brussel, de belangrijke invalswegen, openbaar vervoer en winkels in de buurt, is dit project eveneens de ideale uitvalsbasis om wonen en werken te combineren. Voor wie graag in het groen vertoeft, zijn er ook verschillende parken op wandelafstand zoals het Albertpark en het Marie-Josépark.


Residentie ‘Edmond’ bestaat uit 31 comfortabele appartementen met een mix van één-, twee- en drieslaapkamer appartementen en enkele penthouses. Een unieke woonmix waar jong en oud zich thuis voelen!  De bruto verkoopbare oppervlaktes van de appartementen variëren van 61m² tot 130 m².
Alle appartementen beschikken eveneens over grote raampartijen om een maximale lichtinval te verzekeren. Naast jouw individuele terras en/of tuintje met privatief genot, kan je als bewoner ook genieten van de gemeenschappelijke tuin, uitsluitend bestemd voor de bewoners.

Deze nieuwe appartementen in een tijdloze, moderne architectuur worden opgericht met kwalitatieve materialen met bijzondere aandacht voor isolatie, afwerking en woonkwaliteit. De appartementen binnen Residentie ’Edmond’ beantwoorden hiermee aan de hedendaagse woonnormen en zijn dan ook heel comfortabel.
Bovendien heb je als toekomstige bewoner inspraak in de afwerking van je appartement zodat je je snel helemaal thuis voelt.

In de ondergrondse verdieping bevinden zich de privatieve kelders, de autostaanplaatsen en een ruime fietsenstalling.

Kortom, Residentie ‘Edmond’ biedt kopers een interessante en geslaagde combinatie van comfortabel wonen met een tijdloze architectuur op een centrale locatie! Ideaal om zelf te wonen of als vastgoedinvestering. 
 

Prijzen vanaf
168.967,00 EUR

Sint-Jans-Molenbeek, een gemeente die een bezoek waard is!

Sint-Jans-Molenbeek, een gemeente die de moeite waard is om te ontdekken, dankt haar naam aan twee molens, een beek en een patroonheilige uit de middeleeuwen.

Sint-Jans-Molenbeek is één van de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, niet ver van het centrum van Brussel. Deze gemeente bevindt zich aan de andere kant van het Kanaal, en vormt daar de grens met de Kleine Ring.

Er wonen 96.000 inwoners op 5,9 km². Er is het oude, dichtbevolkte en volksere Molenbeek bij het kanaal en het nieuwere, residentiële en groene deel (Scheutbos, Marie-Josépark) voorbij het Westerringspoor, dicht bij de Mettewielaan.

Aan de levendige Gentsesteenweg liggen veel winkels en op het Voorplein en het Gemeenteplein is het vaak markt. In Anderlecht, vlak bij de grens met Molenbeek, ligt het Westland Shopping Center.
Er zijn ook veel socio-culturele voorzieningen, met de concertzaal VK als meest bekende trekpleister.

De gemeente bezit met het Kasteel Karreveld ook een architecturaal pareltje. Het kasteel is nu publiek domein. De wijk er rond is er bovendien naar vernoemd.

Sint-Jans-Molenbeek is vlot bereikbaar met het Brussels openbaar vervoer: bus, tram en metro.
En ook wie met de auto komt, kan hier vlot geraken. De Brusselse Ring (R0-E19) ligt op een boogscheut.

 

App A01
te koop
App A11
te koop
App A12
te koop
App A13
te koop
App A21
te koop
App A22
te koop
App A23
te koop
App A31
te koop
App A32
te koop
App A33
te koop
App A41
te koop
App A42
te koop
App A43
te koop
App A51
te koop
App A52
te koop
App A61
te koop
App A62
te koop
App B01
te koop
App B02
te koop
App B11
te koop
App B12
te koop
App B21
te koop
App B22
te koop
App B23
te koop
App B31
te koop
App B32
te koop
App B33
te koop
App B41
te koop
App B42
te koop
App B43
te koop
App B51
te koop