Residentie Duno

Residentie DUNO, comfortabel en betaalbaar wonen in Tienen, een stad in volle expansie...

LAATSTE 2 APPARTEMENTEN (PENTHOUSES) TE KOOP!
BEZOEK ONS NIEUW KIJKAPPARTEMENT OP AFSPRAAK OP HET NR. 02/333 71 71.


Residentie DUNO is een modern nieuwbouwproject van 30 appartementen gelegen in de Verbindingsstraat, net buiten het centrum van Tienen. Residentie DUNO staat voor een betaalbaar woonproject in een stad in volle expansie.

Het project heeft een ideale ligging voor wie rustig wil wonen, maar toch goed bereikbaar wil zijn.
Het stadcentrum van Tienen ligt op amper 3km en belangrijke invalswegen en openbaar vervoer bevinden zich eveneens in de nabije omgeving.
Met haar ligging is dit project dus de ideale uitvalsbasis om wonen en werken te combineren!

Residentie DUNO bestaat uit 2 afzonderlijke gebouwen van elk 15 appartementen wat een zekere kleinschaligheid creëert. De appartementen op het gelijkvloers en de eerste verdieping beschikken allen over twee slaapkamers. Op de bovenste verdieping van beide gebouwen bevinden zich ruime penthouses met drie slaapkamers. De oppervlaktes van de appartementen variëren van 82m² tot 119m². Bovendien beschikt elk appartement over een ruim terras met ideale zuidwest/west  oriëntatie. Zo kan je na het werk ook nog genieten van een aangename avondzon. 

Op het gelijkvloers beschikken de bewoners over een mooi terras en een tuintje met privatief genot. Beide gebouwen zijn volledig onderkelderd met privatieve staanplaatsen en bergingen en een gemeenschappelijke fietsenstalling.
Binnen staat alles in het teken van natuurlijk licht en duurzame materialen. De grote schuiframen zorgen voor een maximale lichtinval, wat resulteert in een comfortabele en aangename woonplek. De appartementen voldoen aan de hedendaagse voorzieningen voor optimaal wooncomfort en  worden afgewerkt met kwalitatieve en duurzame materialen. Bovendien kan u als koper uw appartement volledig naar eigen wens en budget afwerken.
 

Prijs appartement 3 slaapkamers vanaf
236.577,00 EUR

Wonen in Tienen, een tintelende stad


In het prachtige glooiende Hageland, op de grens van Vlaams-Brabant met Limburg en Wallonië, vind je tintelend Tienen. Met bijna 34.000 inwoners en een oppervlakte van meer dan 7.000 hectaren is Tienen de grootste stad van de regio. En iedereen kent de stad van … z’n suiker!

De rijke landbouwgronden in de streek zijn zeer geschikt voor de teelt van suikerbieten. Door middel van veredeling wordt tegenwoordig 17% suiker uit zo’n biet gehaald, terwijl dat vroeger slechts 8% was.

Geschiedenis

Heel belangrijk voor Tienen én de suikerindustrie was de ingebruikname van de spoorlijn Brussel-Leuven-Tienen op 21 september 1837. Later kwamen er meer spoorlijnen en werd Tienen een belangrijk treinenknooppunt, waardoor suikerbieten van uit heel de streek makkelijk naar de suikerfabrieken in Tienen konden worden vervoerd.

Veel verder terug in de tijd – toen er van suiker nog geen sprake was – vestigden de Romeinen zich al neer in de streek rond Tienen, wat in de 8ste eeuw leidde tot Thuinas, een “villa” of vroege nederzetting. In de vroege middeleeuwen werd hier ook een kapel opgericht ter ere van Sint-Martinus, doch deze kerk verdween in het begin van de 19de eeuw. Meer naar het oosten, rond de Sint-Germanusheuvel, ontstond een tweede bewoningskern. Hier, aan de latere Veemarkt, werd de Sint-Germanuskerk opgericht.

Vandaag

Tienen ligt aan de rivier de Grote Gete, tussen het Hageland en Haspengouw, pal op de grens van Vlaams-Brabant met Limburg en Wallonië. Ten zuidwesten loopt de snelweg A3/E40 en de stad ligt op spoorlijn 36 (Brussel-Luik), in het stadscentrum bereikbaar door het station van Tienen.

Aan groen, cultureel erfgoed en sociaal-culturele activiteiten geen gebrek in Tienen: de Rozendaalvallei, Viander, het stadhuis, de Sint-Germanuskerk, de palm- en paardenprocessie, Suikerrock … en ga zo maar voort.
De Tiense Kweikers - zoals de Tienenaars ook wel genoemd worden - heten alle toeristen, groepen, fietsers, wandelaars, shoppers, en levensgenieters van harte welkom!

 

App A0.1
verkocht
App A0.2
verkocht
App A0.3
verkocht
App A0.4
verkocht
App A0.5
verkocht
App A0.6
verkocht
App A1.1
verkocht
App A1.2
verkocht
App A1.3
verkocht
App A1.4
verkocht
App A1.5
verkocht
App A1.6
verkocht
App A2.1
verkocht
App A2.2
te koop
App A2.3
te koop
App B0.1
verkocht
App B0.2
verkocht
App B0.3
verkocht
App B0.4
verkocht
App B0.5
verkocht
App B0.6
verkocht
App B1.1
verkocht
App B1.2
verkocht
App B1.3
verkocht
App B1.4
verkocht
App B1.6
verkocht
App B2.1
verkocht
App B2.3
verkocht