Residentie Draeybomen

Rustig en landelijk wonen in Herentals

LAATSTE APPARTEMENT TE KOOP!

Residentie ‘Draeybomen’ is een stijlvol en tijdloos nieuwbouwproject waar het aangenaam wonen is. De residentie is gelegen in een nieuwe verkaveling in het landelijke dorpje Morkhoven, een deelgemeente van Herentals.
Een rustige ligging in een doodlopende straat, op wandelafstand van het dorpscentrum en zo’n 7km van de stad Herentals met al haar faciliteiten.
Het project geniet van een zeer vlotte verbinding naar de E313 en het centrum van Herentals, en is zowel met de wagen als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Wie dus graag dicht bij de stad woont maar toch wil genieten van de dorpssfeer, vindt hier dé ideale uitvalsbasis!
Residentie ’Draeybomen’ bestaat uit 5 comfortabele en energiezuinige appartementen met 2 tot 3 slaapkamers. Op het gelijkvloers bevinden zich 2 appartementen met elk 2 slaapkamers. De eerste verdieping omvat 2 appartementen met 2 en 3 slaapkamers en op de tweede verdieping bevindt zich een ruim dakappartement met 2 slaapkamers. De appartementen beschikken over een aangename leefruimte met groot schuifraam naar het terras.
Alle terrassen zijn naar het zuiden georiënteerd en de appartementen op het gelijkvloers genieten van een terras met tuin met privatief genot. De appartementen hebben een bruto bewoonbare oppervlakte gaande van 97m² tot 121 m². Naast het gebouw worden er carports voorzien welke afzonderlijk verkocht worden.
De appartementen worden gekenmerkt door hun hoogwaardige afwerking en praktische indeling. Als koper kan u bovendien uw appartement volledig naar eigen wens en budget afwerken. Zo voelt u zich meteen thuis in uw nieuwe woonst!
De architectuur van de residentie sluit perfect aan bij de groene en landelijke omgeving en de kleinschaligheid van het project maakt het tot een aangename plek om te wonen.

 

Prijs appartement
256.255,00 EUR

Herentals, de historische hoofdstad van de Kempen...

In het hart van de provincie Antwerpen, in een prachtige groene omgeving, ligt de historische hoofdstad van de Kempen.
Herentals dankt deze titel aan zijn rijke verleden en een schat aan eeuwenoude monumenten. Ook in deelgemeenten Noorderwijk en Morkhoven staan stille getuigen van een bloeiende geschiedenis.

Herentals is een aangename woonstad waar het gezellig vertoeven is. De laatste jaren is het bevolkingsaantal dan ook elk jaar gestegen tot meer dan 26.000 inwoners. Herentals is een bruisende stad. Een cultuurcentrum met een gevarieerd programma, een drukbezocht winkelcentrum, twee levendige openbare markten en tal van leuke eethuisjes en cafeetjes staan er voor garant dat u zich nooit verveelt.

Voor al wie van wandelen en fietsen houdt, is Herentals een waar paradijs. Het stadscentrum is de ideale uitvalsbasis voor een fikse tocht door het groene hart van de Antwerpse Kempen en het wandelnetwerk Kempense Heuvelrug is goed voor ruim 500 kilometer wandelplezier. Het brengt je naar de meest idyllische plekjes en beschermde landschappen tussen Herentals, Kasterlee en Retie.

Ook voor de actieve recreant heeft Herentals héél wat te bieden. Tal van sport-en recreatiemogelijkheden maken van een uitstap naar Herentals een bijzondere belevenis.

Met de wagen is Herentals gemakkelijk te bereiken via de E313 of met de trein (lijn Antwerpen-Neerpelt).
Sinds enkele jaren heeft Herentals een aanleghaven voor pleziervaartuigen, zodat u de stad ook via het Albertkanaal en het Kempisch Kanaal kunt bezoeken.