Residentie Château d'Eau

Residentie ‘Château d’Eau’, luxueus wonen in een groene omgeving in hartje Ukkel

Exclusief wonen in Ukkel met zicht op groen, daarvoor staat Residentie ‘Château d’Eau’.

Residentie ‘Château d’Eau’ is gelegen in een doodlopende straat op de hoek van de Sint-Jobsesteenweg en de Waterkasteelstraat in Ukkel. Het is een perfecte locatie: rustig en groen, en toch vlak bij de stad en alle voorzieningen zoals winkels, gezellige restaurants, openbaar vervoer en scholen (o.a. het Frans Lyceum).

Residentie ‘Château d’Eau’ is een hedendaags, hoogstaand nieuwbouwproject gelegen op een centrale en groene locatie in hartje Ukkel. Dit fantastisch nieuwbouwproject bestaat uit 34 luxueus afgewerkte villa-appartementen welke verdeeld zijn over verschillende kleinere urban-villa’s met maximaal 4 appartementen. Deze prachtige appartementen vallen uitermate op door hun lichtinval en extra grote leefterrassen. Op zonnige dagen zijn de terrassen ongetwijfeld een onweerstaanbare plek om te vertoeven.

Alle appartementen zijn functioneel en comfortabel ingedeeld. De beschikbare ruimtes worden optimaal benut en er is veel openheid tussen de keuken en de leefruimte. 
Er is voor elk wat wils: van appartementen met een comfortabele oppervlakte tot ruime penthouses. De appartementen variëren in oppervlakte van 77 m² tot 163 m², de terrassen tussen 9 m² en 57 m². De meeste appartementen beschikken over twee en drie slaapkamers, een aantal over één en vier slaapkamers. Een ruim aanbod waarin je vast en zeker het appartement vindt dat perfect aan jouw wensen voldoet!

De architectuur van residentie ’Château d’Eau’ is hedendaags en stijlvol. Het gebouw wordt uitgevoerd in kwalitatief hoogstaande materialen met veel aandacht voor energiezuinigheid, afwerking en woonkwaliteit. Bovendien zijn de daken van de appartementen voorzien van een groendak wat zeker een meerwaarde biedt voor dit project en eveneens zorgt voor een groener stadsbeeld.
Maar ook binnenin, op het vlak van comfort en inrichting, is er volgens hoge normen gewerkt. De afwerkingsmaterialen voor keuken, badkamer, vloeren, wandtegels en binnendeuren kies je,  als koper, naar eigen smaak en wens bij onze speciaal geselecteerde partners en binnen een bepaald budget.
Zo maak je van jouw appartement écht jouw thuis!

 

Prijs appartement vanaf
370.000,00 EUR

Ukkel, wonen in één van Brussels groenste gemeentes

Ukkel is, op Brussel-centrum na, de grootste gemeente van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Deze gemeente telt ruim 81.000 inwoners en is vooral bekend door het KMI en het Ter Kamerenbos. Ukkel is dan ook één van de groenste gemeenten van Brussel.

Van dorp naar stad
In de vroege middeleeuwen was Ukkel een groot Karolingisch domein dat behalve het huidige Ukkel ook Vorst, Drogenbos, Sint-Gillis en delen van Brussel en Elsene omvatte. In 1795 werd Ukkel samengevoegd met Stalle en Carloo (Sint-Job).In de loop van de negentiende eeuw begon ook in Ukkel, dat voorheen erg landelijk was, de verstedelijking. Deze ontwikkeling zorgde voor een heel stevige bevolkingsgroei.

Wonen in Ukkel
Ukkel ligt ten zuiden van Brussel-centrum, vlak bij de Ring. De gemeente grenst aan Elsene, Watermaal-Bosvoorde, Vorst en Linkebeek.Met het openbaar vervoer is Ukkel erg vlot bereikbaar. Er zijn meerdere stations en er stoppen ook diverse bussen en trams.In Ukkel is het bijzonder aangenaam wonen. Je vindt in de gemeente erg fraai vastgoed, zoals grote appartementen, weelderige huizen en luxueuze villa’s. Natuurliefhebbers vinden vlot de weg naar het Ter Kamerenbos (een uitloper van het Zoniënwoud) en het Montjoiepark. Wie geluk heeft, kan ook Ukkels ereburger Salvatore Adamo tegen het lijf lopen.

 

App A0.1
te koop
App A1.1
verkocht
App A1.2
verkocht
App A2.1
verkocht
App B0.1
verkocht
App B0.2
verkocht
App B1.1
verkocht
App B1.2
verkocht
App C0.1
verkocht
App C0.2
verkocht
App C1.1
verkocht
App C2.1
verkocht
App D0.1
verkocht
App D1.1
verkocht
App D1.2
verkocht
App D2.1
verkocht
App E0.1
verkocht
App E0.2
verkocht
App E1.1
verkocht
App E2.1
te koop
App F0.1
verkocht
App F1.1
verkocht
App F1.2
verkocht
App F2.1
verkocht
App G0.1
verkocht
App G0.2
te koop
App G1.1
verkocht
App G1.2
verkocht
App H0.1
verkocht
App H0.2
verkocht
App H1.1
verkocht
App H2.1
verkocht
App I0.1
verkocht
App I1.1
verkocht