Residentie Alowie I

Residentie Alowie I, centraal wonen in een groene omgeving nabij Brussel

LAATSTE  APPARTEMENT TE KOOP!

Wonen in het groen, maar met Brussel binnen handbereik? Dit is wat Residentie Alowie I te bieden heeft.

Residentie Alowie I is een hedendaags en modern nieuwbouwproject bestaande uit 34 comfortabele en lichtrijke appartementen gelegen aan de Roodaarde-Galgenberg in Zellik. Het project bevindt zich in een verkeersarme straat en een groene omgeving nabij het centrum. Met haar uitstekende verbindingen naar Brussel, belangrijke invalswegen, winkels, en ontspanningsmogelijkheden in de buurt, is Residentie Alowie I de ideale uitvalsbasis om wonen en werken te combineren. Hier kan je zalig vertoeven op een uitstekende locatie!

Residentie Alowie I is verdeeld over 3 aparte gebouwen wat een zekere kleinschaligheid creëert. Dit biedt de bewoners de nodige rust en privacy en maakt van het project eveneens een aangename plek om te wonen. De appartementen zijn voorzien van 1 of 2 slaapkamers en beschikken allemaal over een ruim en aangenaam terras, terwijl de gelijkvloerse appartementen beschikken over een rustige privétuin. Tussen de verschillende gebouwen bevindt zich een gemeenschappelijke tuin.

De bewoonbare oppervlaktes van de appartementen variëren tussen de 71 m² en 101m². Dankzij de grote glaspartijen geniet je van heerlijk natuurlijk daglicht.
De appartementen worden gekenmerkt door een hoogwaardige afwerking en praktische indeling. Als koper heb je zelf nog inspraak in de afwerking. Zo voel je je meteen thuis in jouw eigen woonst!

Onder het gebouw bevindt zich een parkeergarage met autostaanplaatsen, kelderbergingen en fietsenstallingen.

Kortom, Residentie Alowie I staat synoniem voor jarenlang zorgeloos woonplezier op een uitstekende locatie!

 

Prijs appartement vanaf
251.798,00 EUR

Wonen vlak bij Brussel...


Asse is een gemeente met meer dan 30.000 inwoners in het arrondissement Halle-Vilvoorde in de provincie Vlaams-Brabant. De gemeente telt 6 deelgemeenten: Asse, Bekkerzeel, Kobbegem, Mollem, Relegem en Zellik.

De oorsprong van Asse gaat terug tot in de Romeinse periode. Al in de vroege geschiedenis van Asse was de gemeente gelegen op een kruispunt van belangrijke handelswegen, wat de ontwikkeling erg ten goede kwam.

Vandaag telt Asse drie industriezones, goed voor een pak werkgelegenheid. Daarnaast is Asse hét regionaal handels- en dienstencentrum voor Midden-West-Brabant.
Via de aangrenzende E40 of E19 heeft Asse een directe toegang tot de ring rond Brussel. Wie het openbaar vervoer verkiest, kan vanuit het station van Asse rechtstreeks met de trein naar Brussel, Dendermonde, Aalst of Oudenaarde. Uiteraard zijn er ook regelmatige busdiensten.

Verrassend veelzijdig

De slogan van Asse is ‘verrassend veelzijdig’. De gemeente, die overigens ook op een boogscheut van het Pajottenland ligt, heeft een ruim aanbod aan cultuur, toerisme en scholen. Op die manier slaagt Asse erin om een divers publiek aan te trekken. Zowel jonge gezinnen als ouderen voelen zich er thuis.

Ook de bezienswaardigheden zijn niet te versmaden. De gotische Sint-Martinuskerk is een bezoekje waard, net zoals de markt met zijn gebouwen uit de 18de eeuw.

Sportievelingen kunnen zich dan weer uitleven op de talrijke fiets-, mountainbike- en wandelroutes. Aan de rand van Asse ligt het meer dan 80 hectare grote Kravaalbos, een oase van rust en groen.

 

App A001
verkocht
App A002
verkocht
App A003
verkocht
App A004
verkocht
App A005
verkocht
App A101
verkocht
App A102
verkocht
App A103
verkocht
App A104
verkocht
App A105
verkocht
App B001
verkocht
App B002
verkocht
App B003
verkocht
App B004
verkocht
App B005
verkocht
App B006
verkocht
App B101
te koop
App B102
verkocht
App B103
verkocht
App B104
verkocht
App B105
verkocht
App B106
verkocht
App C001
verkocht
App C002
verkocht
App C003
verkocht
App C004
verkocht
App C005
verkocht
App C006
verkocht
App C101
verkocht
App C102
verkocht
App C103
verkocht
App C104
verkocht
App C105
verkocht
App C106
verkocht