Project Prinsenbos Fase II

Project Prinsenbos fase II, modern wonen vlak bij Halle 

LAATSTE  WONING TE KOOP!

Ben je op zoek naar een moderne en rustig gelegen woning vlak bij Halle?
Dan is project Prinsenbos fase II de unieke kans!

Deze nieuwe verkaveling combineert rust met een ideale ligging. Prinsenbos fase II is gelegen in een doodlopende straat, vlak bij zowel het centrum van Lembeek alsook het gezellige stadscentrum van Halle met al haar faciliteiten.

Het project bestaat uit 10 halfopen bebouwingen, 2 semi-open bebouwingen en 1 open bebouwing. De woningen zijn ontworpen in een moderne stijl en bestaand uit 2 bouwlagen met een plat dak.
De uitzonderlijk brede gevels zijn een zeer grote troef. De grote raampartijen zorgen voor een open gevoel waarbij er optimale lichtinval gecreëerd wordt.
Als koper heb je de vrije keuze uit een aantal typewoningen en het lastenboek voorziet kwalitatieve afwerkingsmaterialen. Uiteraard kan de afwerking van jouw woning nog volledig op maat van jouw persoonlijke wensen en budget worden aangepast. Zo voel je je meteen thuis in je nieuwe woonst!

De bruto bewoonbare oppervlakte van de woningen varieert van 138 m² tot 178 m².
De grondoppervlakte van de loten varieert van 360 m² tot 677 m².

De woningen binnen project Prinsenbos zijn praktisch ingedeeld en voorzien van alle hedendaags comfort. evillas bouwt met duurzame materialen en met aandacht voor energiezuinigheid. Zo wordt elke woning uitgerust met zonnepanelen. In project Prinsenbos geniet je dus van de geslaagde combinatie van moderne, kwalitatieve architectuur en een duurzame afwerking.

Door de rustige ligging in een doodlopende straat en de nabijheid van het centrum van Halle, zijn deze nieuwbouwwoningen de perfecte match voor jonge gezinnen!
 

Prijs grond + woning
389.904,00 EUR

Wonen in Halle, een charmant stadje in de groene gordel rond Brussel…

Aan de oevers van de Zenne, 15 km ten zuiden van Brussel, ligt het charmante Halle.
Halle ligt in de provincie Vlaams-Brabant, in de regio Zennevallei en aan de rand van het Pajottenland. Halle bestaat uit de deelgemeenten Halle, Buizingen en Lembeek.

Wonen in Halle betekent wonen in een bruisende stad met een ruim aanbod cultureel, recreatief en gastronomisch plezier voor alle leeftijden!
Halle staat bekend omwille van haar rijke geschiedenis. Je kan dan ook prachtige monumenten bewonderen zoals de Sint-Martinusbasiliek met de Zwarte Madonna, het Historisch Stadhuis enzovoort… Bovendien kan je in het plaatselijk museum terecht voor alles wat te maken heeft met de gekende cellist Adrien Servais uit Halle.

Maar Halle is meer dan geschiedenis! Je kan er zalig kuieren door de verkeersvrije winkelwandelstraten of genieten op één van de heerlijke terrasjes op de Grote Markt. Wil je het sportiever? Dat kan! De vele fiets- en wandeltochten brengen je naar de mooiste plekjes in en buiten de stad! Voor natuurliefhebbers is een bezoekje aan het beroemde Hallerbos meer dan de moeite waard!

Halle betekent vooral ook feest en folklore!
Vier met halfvasten mee tijdens het driedaagse Carnaval, bewonder met Pinksteren de tweejaarlijkse Mariaprocessie, stap mee in de Sint-Veroonsmars van Lembeek en dans met de Halse reuzen Vaantjesboer, Janneke en Mieke, Romeo en Julia tijdens de tweejaarlijkse Internationale Reuzenstoet met Kermis te Halle.

Kortom, dit bruisende Halle met ideale ligging in de groene rand rond Brussel maakt deze stad zeer interessant als woonomgeving!

 

LOT 01
te koop
LOT 02
verkocht
LOT 03
verkocht
LOT 04
verkocht
LOT 05
verkocht
LOT 06
verkocht
LOT 07
verkocht
LOT 08
verkocht
LOT 09
verkocht
LOT 10
verkocht
LOT 11
verkocht
LOT 12
verkocht
LOT 13
verkocht