Project Pontweg

Wonen in het groene Lokeren...

LAATSTE WONING TE KOOP! TE BEZOEKEN NA AFSPRAAK OP HET NR. 02/333 71 71.
Adres: Koning Nobelpark 2 (lot 6) - (zijstraat Pontweg) - 9160 Lokeren


Het project ‘Pontweg’ is gelegen aan een nieuwe aan te leggen zijstraat van de Pontweg in het residentiële Daknam, een prachtige deelgemeente van Lokeren en gelegen langsheen de oevers van de Durme.

De verkaveling bevindt zich in Daknam-Dorp en zo’n 3,5 km van het bruisende Lokeren met al haar commerciële en culturele faciliteiten. Naast de verkaveling loopt de oude spoorlijn 77A die heraangelegd is als een fiets- en wandelpad en die je door mooie natuur voert.

evillas bouwt in deze nieuwe verkaveling 9 halfopen bebouwingen, 3 semi-open bebouwingen en 5 gesloten bebouwingen. De woningen worden gebouwd in een landelijke stijl en sluiten perfect aan bij de groene omgeving. De ligging in een doodlopende straat garandeert rust en veiligheid. Een ideale woonplaats voor jonge gezinnen met opgroeiende kinderen.De woningen hebben een bruto bewoonbare oppervlakte gaande van 145m² tot 222m² en worden gebouwd op percelen met een grondoppervlakte van 266m² tot 1148m². Deze worden gegroepeerd in blokken van 3 tot 4 woningen en vormen telkens een mooi harmonisch geheel.

 

Prijs grond + woning vanaf
289.209,00 EUR

Lokeren, een stad voor levensgenieters...

Lokeren is een gezellige, groene stad gelegen tussen Antwerpen en Gent. De Moervaart, De Zuidlede en de grillige Durme trekken een spoor van rustig blauw en weelderig groen doorheen het landelijke Eksaarde, het romantische Daknam tot in het hart van Lokeren.

In het stadscentrum staan een aantal mooie historische gebouwen, vooral uit de 17e en de 18e eeuw. Er is een ruime en gevarieerde economische infrastructuur met industrieparken en kleine en grootwinkelbedrijven. Verder biedt de stad een cultureel centrum, sportaccommodaties, kunstgalerijen, een museum en de Lokerse Feesten, een 10-daags stadsfestival.

Natuurliefhebbers komen aan hun trekken in het Molsbroek, een natuurreservaat van 91 ha, het Bospark dat heel geschikt is voor kinderen, en de Buylaers, een natuurgebied van 20ha op tien minuten wandelen van het stadscentrum.

Omdat Lokeren aan de E17 ligt, zijn Gent en Antwerpen goed bereikbaar per auto. Maar ook naar Sint-Niklaas en Dendermonde zijn er verbindingswegen. Het station wordt bediend door de IC-trein Antwerpen-Gent.

Lot 01
verkocht
Lot 02
verkocht
Lot 03
verkocht
Lot 04
verkocht
Lot 05
verkocht
Lot 07
verkocht
Lot 08
verkocht
Lot 09
verkocht
Lot 10
verkocht
Lot 11
verkocht
Lot 13
verkocht
Lot 14
verkocht
Lot 15
verkocht
Lot 17
verkocht