Project Oude Heirbaan

Rustig wonen op een boogscheut van het bruisende Dendermonde…

LAATSTE 3 WONINGEN TE KOOP!

Hou je van stijlvolle en hedendaagse woningen met een rustiek karakter? Dan is dit project misschien wel iets voor jou!

In Oudegem, een deelgemeente van de stad Dendermonde, realiseert evillas in een nieuwe verkaveling een project van 8 hedendaagse woningen met rustiek karakter.

Deze nieuwe verkaveling is gelegen vlakbij het centrum van Oudegem, op wandelafstand van het treinstation van Oudegem en op zo’n 4km van het stadcentrum van Dendermonde met al haar faciliteiten. Het project is achterin gelegen aan een nieuwe aan te leggen straat uitgevende op de Oude Heirbaan. Deze ligging in een doodlopende straat staat garant voor een veilige en kindvriendelijke buurt en is dus de ideale woonplaats voor jonge gezinnen met kinderen.

Het project bestaat uit 2 gesloten bebouwingen en 6 halfopen bebouwingen met een inpandige  garage of een carport. De woningen hebben een bruto bewoonbare oppervlakte gaande van 162m² tot 183m² en worden gebouwd op percelen met een grondoppervlakte van 247m² tot 550m². Elke woning beschikt over 3 slaapkamers. Afhankelijk van het woningtype dat je kiest, kan je de zolder nog inrichten als extra volwaardige ruimte. 

De woningen worden gekenmerkt door hun hoogwaardige afwerking en praktische indeling.      
Als koper kan je  bovendien jouw woning volledig naar eigen wens en budget afwerken. Zo voel je je meteen thuis in je  nieuwe woonst!

 

Prijs grond + woning vanaf
278.409,00 EUR

Dendermonde is een Oost-Vlaamse stad van 44.000 inwoners. De gemeente ligt in de driehoek Gent-Brussel-Antwerpen. De Schelde en de Dender komen hier samen.
Deelgemeenten zijn Appels, Sint-Gillis-bij-Dendermonde, Baasrode, Grembergen, Mespelare, Oudegem en Schoonaarde.

Dendermonde telt tal van bezienswaardigheden waaronder de Grote Markt met zowel middeleeuwse panden als herenhuizen in neotraditionele stijl, het stadhuis in gotische stijl met Belfort en Het Sint-Alexiusbegijnhof met 61 zeventiende-eeuwse huisjes (beide UNESCO Werelderfgoed). Tal van films en tv-series werden hier dan ook opgenomen.

Elke tien jaar vindt de Ros Beiaard Ommegang plaats, een belangrijk aspect van de Dendermondse folklore en eveneens geklasseerd als Werelderfgoed. Dendermonde herbergt ook een Cultureel Centrum en het Jazz Centrum Vlaanderen.

Dendermonde ligt heel centraal tussen Brussel, Antwerpen en Gent.
De gemeente beschikt over verschillende treinstations waardoor deze steden ook met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken zijn.

 

LOT 2
verkocht
LOT 3
te koop
LOT 4
verkocht
LOT 5
verkocht
LOT 6
te koop
LOT 7
verkocht
LOT 8
verkocht
LOT 9
te koop