Project Draeybomen

Rustig en landelijk wonen in Herentals

LAATSTE 2 WONINGEN TE KOOP!

Project ‘Draeybomen’ is een nieuwbouwproject waar het aangenaam wonen is.
Het project is gelegen in een nieuwe verkaveling in het landelijke dorpje Morkhoven, een deelgemeente van Herentals.
Een rustige ligging in een doodlopende straat, op wandelafstand van het dorpscentrum en zo’n 7 km van de stad Herentals met al haar faciliteiten.
Het project geniet van een zeer vlotte verbinding naar de E313 en het centrum van Herentals, en is zowel met de wagen als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Project ’Draeybomen’ bestaat uit 23 woningen in gesloten en halfopen verband. De woningen hebben een bruto bewoonbare oppervlakte gaande van 115m² tot 180m² en worden gebouwd op percelen met een grondoppervlakte van 250m² tot 581m². De woningen worden gekenmerkt door hun hoogwaardige afwerking en praktische indeling. Als koper kan u bovendien uw woning volledig naar eigen wens en budget afwerken. Zo voelt u zich meteen thuis in uw nieuwe woonst!

De woningen worden opgetrokken in een stijlvolle en tijdloze architectuur en sluiten perfect aan bij de groene en landelijke omgeving.
De grote ramen naar de tuin zorgen voor een open sfeer en veel lichtinval en maken het tot een aangename plek om te wonen.

Kortom, project ‘Draeybomen’ is dé ideale uitvalsbasis voor wie graag dicht bij de stad woont maar toch wil genieten van de landelijke dorpssfeer!

 

Prijs grond + woning afgewerkt vanaf
319.591,00 EUR

Herentals, de historische hoofdstad van de Kempen...

In het hart van de provincie Antwerpen, in een prachtige groene omgeving, ligt de historische hoofdstad van de Kempen.
Herentals dankt deze titel aan zijn rijke verleden en een schat aan eeuwenoude monumenten. Ook in deelgemeenten Noorderwijk en Morkhoven staan stille getuigen van een bloeiende geschiedenis.

Herentals is een aangename woonstad waar het gezellig vertoeven is. De laatste jaren is het bevolkingsaantal dan ook elk jaar gestegen tot meer dan 26.000 inwoners. Herentals is een bruisende stad. Een cultuurcentrum met een gevarieerd programma, een drukbezocht winkelcentrum, twee levendige openbare markten en tal van leuke eethuisjes en cafeetjes staan er voor garant dat u zich nooit verveelt.

Voor al wie van wandelen en fietsen houdt, is Herentals een waar paradijs. Het stadscentrum is de ideale uitvalsbasis voor een fikse tocht door het groene hart van de Antwerpse Kempen en het wandelnetwerk Kempense Heuvelrug is goed voor ruim 500 kilometer wandelplezier. Het brengt je naar de meest idyllische plekjes en beschermde landschappen tussen Herentals, Kasterlee en Retie.

Ook voor de actieve recreant heeft Herentals héél wat te bieden. Tal van sport-en recreatiemogelijkheden maken van een uitstap naar Herentals een bijzondere belevenis.

Met de wagen is Herentals gemakkelijk te bereiken via de E313 of met de trein (lijn Antwerpen-Neerpelt).
Sinds enkele jaren heeft Herentals een aanleghaven voor pleziervaartuigen, zodat u de stad ook via het Albertkanaal en het Kempisch Kanaal kunt bezoeken.

Lot 02
verkocht
Lot 03
verkocht
Lot 04
verkocht
Lot 05
verkocht
Lot 06
verkocht
Lot 07
verkocht
Lot 09
verkocht
Lot 10
verkocht
Lot 11
verkocht
Lot 12
verkocht
Lot 13
verkocht
Lot 14
verkocht
Lot 16
verkocht
Lot 17
verkocht
Lot 18
verkocht
Lot 19
verkocht
Lot 20
te koop
Lot 21
te koop
Lot 22
verkocht
Lot 23
verkocht