Project Draeybomen

Rustig en landelijk wonen in Herentals

LAATSTE WONING  (LOT 21) TE KOOP!

Halfopen nieuwbouwwoning gelegen in de verkaveling 'Draeybomen' te Morkhoven, deelgemeente van Herentals. De verkaveling is gelegen in de Pater Van Baelenstraat, een zijstraat van de Molenstraat. Deze doodlopende straat is gelegen op wandelafstand van de basisschool "De Wegwijzer", dichtbij openbaar vervoer en op slechts +/- 4km van de E313.

De woning is ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet en berging, leefruimte met aansluitend plaats voorzien voor keuken, bureau en garage.

Boven zijn er 3 slaapkamers, een badkamer met douchebad, toilet en enkele lavabo. Via een vaste open houten trap is er toegang naar de zolder die extra bergruimte biedt of de mogelijkheid tot creëren van een extra ruimte.

Tuin wordt nog aangelegd met klinkers en gazon.

De woning wordt afgewerkt conform het lastenboek, er is dus geen keuze meer naar afwerking toe. Er zijn zonnepanelen voorzien. Keuken is niet inbegrepen.
 

Prijs grond + woning:
353.638,00 EUR

Herentals, de historische hoofdstad van de Kempen...

In het hart van de provincie Antwerpen, in een prachtige groene omgeving, ligt de historische hoofdstad van de Kempen.
Herentals dankt deze titel aan zijn rijke verleden en een schat aan eeuwenoude monumenten. Ook in deelgemeenten Noorderwijk en Morkhoven staan stille getuigen van een bloeiende geschiedenis.

Herentals is een aangename woonstad waar het gezellig vertoeven is. De laatste jaren is het bevolkingsaantal dan ook elk jaar gestegen tot meer dan 26.000 inwoners. Herentals is een bruisende stad. Een cultuurcentrum met een gevarieerd programma, een drukbezocht winkelcentrum, twee levendige openbare markten en tal van leuke eethuisjes en cafeetjes staan er voor garant dat u zich nooit verveelt.

Voor al wie van wandelen en fietsen houdt, is Herentals een waar paradijs. Het stadscentrum is de ideale uitvalsbasis voor een fikse tocht door het groene hart van de Antwerpse Kempen en het wandelnetwerk Kempense Heuvelrug is goed voor ruim 500 kilometer wandelplezier. Het brengt je naar de meest idyllische plekjes en beschermde landschappen tussen Herentals, Kasterlee en Retie.

Ook voor de actieve recreant heeft Herentals héél wat te bieden. Tal van sport-en recreatiemogelijkheden maken van een uitstap naar Herentals een bijzondere belevenis.

Met de wagen is Herentals gemakkelijk te bereiken via de E313 of met de trein (lijn Antwerpen-Neerpelt).
Sinds enkele jaren heeft Herentals een aanleghaven voor pleziervaartuigen, zodat u de stad ook via het Albertkanaal en het Kempisch Kanaal kunt bezoeken.

Lot 02
verkocht
Lot 03
verkocht
Lot 04
verkocht
Lot 05
verkocht
Lot 06
verkocht
Lot 07
verkocht
Lot 09
verkocht
Lot 10
verkocht
Lot 11
verkocht
Lot 12
verkocht
Lot 13
verkocht
Lot 14
verkocht
Lot 16
verkocht
Lot 17
verkocht
Lot 18
verkocht
Lot 19
verkocht
Lot 20
verkocht
Lot 22
verkocht
Lot 23
verkocht