Project Champ du Tordoir - hedendaags

Project ‘Champ du Tordoir’ in Tubize, betaalbaar wonen in een groene omgeving vlak bij Halle en Brussel

KIJKWONING TE BEZOEKEN NA AFSPRAAK OP HET NR. 02/333 71 71
Adres: Chaussée de Mons 438 - 1480 Tubize


Wonen in het groen en toch overal dichtbij? Dan ben je thuis in project ‘Champ du Tordoir’ in Tubize.

Vlak bij het centrum van Tubize realiseert evillas een nieuw woonproject van meer dan 300 nieuwe woongelegenheden, midden in het groen. De realisatie van het volledige project gebeurt in verschillende fasen. In een eerste fase worden 44 ééngezinswoningen en 42 appartementen gebouwd.

Project ‘Champ du Tordoir’ wordt een fijne plek om te wonen. Zowel jonge gezinnen met kinderen als alleenstaanden en ouderen genieten hier van de rust in een groene omgeving. Tegelijk geniet je ook van de nabijheid van het centrum van Tubize, het treinstation en Brussel (+/- 20km). De ligging van het project en de nabijheid van de hoofdstad vormen bovendien voor heel wat jonge gezinnen een ideale uitvalsbasis om wonen en werken te combineren.

Op zoek naar een klassieke/landelijke of hedendaagse woning? In deze verkaveling biedt evillas een gevarieerd aanbod van gesloten, halfopen en open bebouwingen in zowel klassieke/landelijke als hedendaagse stijl en in diverse prijsklassen. Iedereen vindt dus wat hij zoekt in project ‘Champ du Tordoir’!

evillas besteedt veel aandacht aan afwerking en er wordt rekening gehouden met de persoonlijke wensen en het budget van de koper. De hoogwaardige architectuur met veel aandacht voor lichtinval en ruimtegevoel in combinatie met de kwalitatieve afwerking, maken van deze woningen een unieke thuis! Bovendien voldoet elke woning aan de hedendaagse voorzieningen voor optimaal wooncomfort.

Kortom, project ‘Champ du Tordoir’ staat voor aangenaam groen wonen in de nabijheid van de hoofdstad en alle mogelijke voorzieningen!

Mogelijkheid om woningen casco (ruwbouw winddicht) aan te kopen.

Prijs grond + woning afgewerkt excl. kosten vanaf
282.934,00 EUR

Tubize, een stad met een rijk patrimonium en idyllische landschappen


Tubize is een gemeente in het westen van de provincie Waals-Brabant en bestaat uit de dorpen Clabecq, Oisquercq, Saintes en uiteraard Tubize. De gemeente ligt op de grens tussen het Vlaams en het Waals Gewest. Tubize telt meer dan 25.000 inwoners en was lange tijd een belangrijk centrum van de staalindustrie. Op het grondgebied van de gemeente bevinden zich namelijk de bekende Forges de Clabecq.

Tubize is gemakkelijk bereikbaar door de nabijheid van de E19 en de E429. Bovendien liggen er twee treinstations op het grondgebied van de gemeente.
Eén van de belangrijkste troeven van Tubize is ongetwijfeld de nabijheid van Brussel: 20 minuutjes met de wagen of de trein. Tubize ligt ook op een boogscheut van het Vlaams-Brabantse Halle.

Tubize telt meerdere scholen, zowel kleuterscholen, lagere scholen als middelbare scholen.

De stad springt in het oog door zijn geschiedenis en zijn aanzienlijke patrimonium.
Naast de Sint-Gertrudekerk, het kasteel van Chenois en de Forges de Clabecq vindt u in Tubize talrijke boerderijen, al zijn sommige wat aangetast door de tand des tijds. Wandelliefhebbers kunnen zich uitleven op het pad langs de beek van Coeurcq, langs waar ze via een idyllische vallei het kleine gehucht van Stéhoux bereiken. Niet ver van deze steengroeve bevindt zich de waterval van Coeurcq. Met een niveauverschil van 7,80 meter is dit het op één na grootste exemplaar in België. Hengelaars kunnen hun hart ophalen rond de beek en de vijvers van Coeurq.

Lot 06
verkocht
Lot 07
verkocht
Lot 08
verkocht
Lot 09
verkocht
Lot 10
verkocht
Lot 11
verkocht
Lot 12
verkocht
Lot 13
verkocht
Lot 14
verkocht
Lot 25
verkocht
Lot 26
verkocht
Lot 27
verkocht
Lot 28
verkocht
Lot 29
verkocht
Lot 31
verkocht
Lot 32
verkocht
Lot 33
verkocht
Lot 34
verkocht
Lot 35
verkocht
Lot 36
te koop
Lot 37
verkocht
Lot 38
verkocht
Lot 39
verkocht
LOT 59
verkocht
LOT 60
verkocht
LOT 61
verkocht
LOT 62
verkocht
LOT 63
verkocht
LOT 64
verkocht
LOT 65
verkocht
LOT 66
verkocht
LOT 67
verkocht
LOT 68
verkocht
LOT 69
verkocht