Park Lindendael

Park Lindendael, exclusief wonen, midden in het groen

BEZOEK ONS KIJKAPPARTEMENT NA AFSPRAAK OP HET NR. 03/550 55 25
Adres: Dennenlaan 7 - 2980 Zoersel

LAATSTE 3 APPARTEMENTEN TE KOOP!

Op de voormalige terreinen van de auto-cinema 'Drive' in Zoersel, bouwt evillas 27 luxueuze villa-appartementen in een mooi aangelegd woonpark van meer dan 3 ha.

Park Lindendael is gelegen langsheen de Dennenlaan en nabij de dorpskern van het gezellige Sint-Antonius. Winkels, openbaar vervoer en scholen, het bevindt zich allemaal op wandelafstand. Park Lindendael is gelegen in een zeer groene en centrale omgeving en is zeer vlot bereikbaar via de E34  en E313.

Park Lindendael bestaat uit 21 villa-appartementen met twee en drie slaapkamers en 6 penthouses met drie slaapkamers. De appartementen zijn verdeeld over 3 woongebouwen met telkens 9 appartementen, wat een zekere kleinschaligheid creëert.
De oppervlaktes van de wooneenheden variëren van 87m² tot 149m².

In Park Lindendael geniet u van alle moderne comfort en luxe. De afwerking gebeurt met duurzame, hoogwaardige materialen. 
Uw appartement wordt met de grootste zorg gebouwd en tot in detail afgewerkt. Bovendien zijn ze uitermate energiezuinig en kunnen ze volledig afgewerkt worden volgens uw stijl en persoonlijke wensen. Alle appartementen zijn voorzien van zeer ruime terrassen en bieden dankzij de grote glaspartijen een mooi uitzicht over het groene woonpark. De open ruimtes tussen de gebouwen worden ingericht als gemeenschappelijke tuin; de appartementen op de gelijkvloerse verdieping hebben een tuin met privatief genot.      
De bomen in het park zorgen voor de nodige rust en privacy.

Het woonpark is volledig omheind en heeft slechts 1 toegangsweg om de veiligheid te garanderen. Op strategische plaatsen wordt eveneens camerabewaking voorzien. Parkeren doen de bewoners ondergronds voor behoud van een optimaal parkgevoel. 

Kortom, Park Lindendael is een luxueuze droomplek waar u zich gegarandeerd thuis zult voelen!

 

Prijs vanaf
514.768,00 EUR

Zoersel,
land van Linde en van Loteling...

Zoersel, een Kempense gemeente gelegen in het hart van de provincie Antwerpen, bestaat uit drie oude woonkernen: Halle, Sint-Antonius en Zoersel.
Ze vormen een klavertje drie dat het groene hart van de gemeente, het Zoerselbos, omsluit.

Zoersel staat in de geschiedenisboeken bekend als ‘het dorp onder de linde’. Huwelijken en doopsels,  feesten en begrafenissen vonden eeuwenlang plaats onder de kruin van een majestueuze lindeboom aan de Sint-Elisabethkerk. Maar de gemeente dankt haar roem ook aan het verhaal van Hendrik Conscience, ‘De Loteling’, dat zich afspeelt in het Zoerselbos, een prachtig natuurgebied van meer dan 400 hectaren.

De bijnaam ‘land van linde en loteling’ vat mooi samen waar Zoersel voor staat: een oude dorpskern met historische gebouwen en tradities én een oase van groen en rust.

Wandelen en fietsen

De vele bossen en groene ruimtes maken Zoersel erg in trek bij wandelaars. De gemeente sluit aan op het wandelnetwerk ‘Kempense Hoven’ en creëerde daarnaast 9 nieuwe wandellussen (ook voor minder mobiele mensen) met mooie tussenstops. En ook fietsers vinden makkelijk de weg naar Zoersel. Het bekende fietsknopennetwerk loopt langs de gemeente en nodigt uit tot mooie tochten naar Turnhout, Herentals, Kasterlee, Lier en Hoogstraten.

Het oude dorp

Naast het vele groen heeft Zoersel ook een rijke geschiedenis en culinaire traditie met tal van gezellige restaurants, cafés, herbergen en zonnige terrassen. Kuierend door het dorp ontdekt u tal van romantische hoekjes en historische plekken en gebouwen.

Meer weten? Op www.toerismezoersel.be vindt u de mooiste plekken en lekkerste adresjes van de gemeente.

 

App A0.1
verkocht
App A0.2
verkocht
App A0.3
verkocht
App A0.4
verkocht
App A1.1
verkocht
App A1.2
verkocht
App A1.3
verkocht
App A2.1
te koop
App A2.2
te koop
App B0.1
verkocht
App B0.2
verkocht
App B0.3
verkocht
App B1.1
verkocht
App B1.2
verkocht
App B1.3
verkocht
App B2.1
verkocht
App C0.1
verkocht
App C0.2
verkocht
App C0.3
verkocht
App C1.1
verkocht
App C1.2
verkocht
App C1.3
verkocht
App C1.4
verkocht
App C2.1
verkocht
App C2.2
verkocht