Résidence Puttemanshof

Residentie Puttemanshof: stijlvol en groen wonen op een steenworp van het centrum…
 

Op de voormalige terreinen van het Puttemanshof, ooit een gekende tuinspeciaalzaak in Lebbeke,  bouwt evillas een prachtig energiezuinig nieuwbouwproject bestaande uit 1, 2 en 3 slaapkamerappartementen en enkele penthouses.

Dit nieuwbouwproject combineert een moderne architectuur met stijlvol en comfortabel wonen op een steenworp van het centrum van Lebbeke.

Residentie Puttemanshof telt 34 appartementen verdeeld over 4 kleinschalige gebouwen (A, A’, B en C) wat voor voldoende privacy en rust zorgt. Puttemanshof werd ontworpen door Schellen Architecten uit Bonheiden.

Naast een moderne en hoogwaardige architectuur kan het project ook uitpakken met een ideale ligging in Lebbeke. Puttemanshof is gelegen op de hoek van de Poststraat en de Oudebaan, nabij het centrum met alle voorzieningen (diverse buurtwinkels, supermarkten, scholen, restaurants,…).
Het is centraal gelegen en biedt toch de nodige rust en groen. Je geniet hier eveneens van een vlotte verbinding met het openbaar vervoer en de wagen via de N47 en de N41.

Het project biedt een mix aan van 1, 2 of 3 slaapkamerappartementen met oppervlaktes tussen 75m² en 138m². In de gebouwen A, A’ en B bevinden zich enkele prachtige penthouses met zeer ruime terrassen.
Voor een optimaal comfort, is er ondergronds een zeer ruime parkeerkelder voorzien met autostaanplaatsen, ruime garageboxen, private kelderbergingen en gemeenschappelijke fietsenstallingen.

De stijlvolle appartementen worden met de grootste zorg voor kwaliteit afgewerkt en opgeleverd. Bovendien heb je als koper steeds ruime keuzemogelijkheden in de afwerking om jouw appartement helemaal af te stemmen op jouw behoeften, smaak en stijl. Zo bouw je mee aan jouw droomwoning!

De appartementen zijn slim ingedeeld met grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval en ruimtegevoel. Ieder appartement beschikt eveneens over een aangenaam en goed georiënteerd terras.
Op de gelijkvloerse verdieping zijn de appartementen voorzien van een tuintje met privatief genot.
Een absolute troef is zeker ook de ruime parktuin! Het is de ideale plek waar je in alle rust en stilte even kan ontspannen.

 

Prijs appartement vanaf
241.795,00 EUR

Mooi en groen wonen in Lebbeke...
 

Ben je op zoek naar een nieuwe stek in Oost-Vlaanderen? En zijn groen en gezelligheid belangrijk, maar bereikbaarheid evenzeer? Dat hebben wij dé oplossing voor jou: gaan wonen in het Oost-Vlaamse Lebbeke. De gezellige gemeente is rustig, omgeven door groen én ligt bovendien op amper 30 kilometer van Brussel.

Lebbeke is echt een parel in de Denderstreek. Prachtige fiets- en wandelroutes, gezellige en volkse kermissen en markten ... Er valt altijd wel iets te beleven. Ook de bereikbaarheid van de Oost-Vlaamse gemeente is echt een troef. Lebbeke ligt pal aan de N47 richting Brussel, waardoor het in feite de perfecte pendelstad is. Ook met de trein sta je in een wip in Brussel, Dendermonde, Mechelen en Gent.

In Lebbeke kan je heerlijk wandelen en fietsen. Je trapt of stapt doorheen het landschap op je eigen tempo. Ontdek hoe stil het hier nog kan zijn, en stop op tijd voor een lekker glas in een van de café's.

Lebbeke heeft drie natuurreservaten op haar grondgebied, Denderbellebroek, Hannaerden en Wiestermeers, die werden samengevoegd tot één natuurreservaat Beneden Dender.

In Denderbellebroek reiken hooilanden tot aan de horizon. In dit natte gebied, doorsneden door talrijke beekjes, vind je bijzondere broedvogels zoals de boomvalk, buizerd of ransuil.

In Wiestermeersch wandel je tussen oude afgesneden Denderarmen. In de vallei vind je een wisselend landschap van grasland, elzenbroekbos en rijen knotwilgen. Wie weet spot je wel een vos of een ree. Wees niet bang voor natte voeten in Hannaerden vlakbij Wieze. In dit gebied loop je langs bosjes en weilanden omzoomd met bomenrijen.

 

App A'01
à vendre
App A'02
vendu
App A'11
vendu
App A'12
vendu
App A'13
à vendre
App A'21
vendu
App A01
vendu
App A02
vendu
App A03
vendu
App A11
vendu
App A12
vendu
App A13
vendu
App A21
vendu
App A22
vendu
App B01
vendu
App B02
vendu
App B03
vendu
App B04
vendu
App B11
vendu
App B12
vendu
App B13
vendu
App B14
vendu
App B21
vendu
App B22
vendu
App C01
vendu
App C02
à vendre
App C03
vendu
App C04
vendu
App C05
vendu
App C11
vendu
App C12
vendu
App C13
vendu
App C14
vendu
App C15
vendu