Projet Astravorm phase I & II - moderne

Project Astravorm, rustig en zorgeloos wonen in het landelijke Essene…

Sommige woningen komen in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6%! Contacteer ons voor meer info.

Droom je van een eigen woning met tuin? Een plek om te genieten, rustig gelegen in het groen, maar toch vlakbij alles wat je nodig hebt? Ontdek dan project Astravorm in Essene.

Op een uiterst rustige ligging in Essene, een deelgemeente van Affligem, realiseert evillas een nieuw woonproject. Project Astravorm is gelegen tussen de Ternatsestraat, de Paddeputstraat en de Hauwijkstraat. Het project bevindt zich in een doodlopende straat waardoor het hier voor jong en oud veilig en aangenaam wonen is. Bovendien geniet je hier ook van een vlotte bereikbaarheid dankzij de nabijgelegen E40.

Kies uit één van de 22 energiezuinige woningen in moderne of klassieke stijl. Gesloten of  halfopen bebouwing? Jij kiest het woningtype dat het beste bij je past! Als koper heb je zelf nog inspraak in de afwerking en inrichting van je toekomstige woning. Zo past jouw nieuwe thuis bij jouw noden en behoeftes!

Bij het ontwerp van de woningen werd vooral aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Alle woningen genieten van een weldoordachte indeling op zowel het gelijkvloers als op de verdieping. Daarnaast is er keuze uit woningen met 3 of 4 slaapkamers.

Naast het esthetische is er ook aandacht besteed aan het energiezuinig karakter van de woningen. De woningen voldoen aan de huidige energienormen en worden ook uitgerust met zonnepanelen.   

Kortom, in project Astravorm woon je rustig en groen, dichtbij alles wat je nodig hebt!

 

Prijs grond + woning vanaf
419.242,00 EUR

Affligem, wonen in de voortuin van het Pajottenland

Wellicht ken je Affligem goed door zijn ligging aan de autosnelweg E40 dicht bij Brussel.
Maar Affligem heeft heel wat meer te bieden!


Affligem, gevormd door de deelgemeenten Essene, Hekelgem en Teralfene strekt zich uit tussen het Pajottenland en de Faluintjes. In Teralfene vormt de Dender de grens met Oost-Vlaanderen.

Ondanks de centrale ligging van het dorp tussen Aalst en Brussel, is het er rustig en landelijk wonen. Je wandelt er voorbij oude boerderijen en molens, midden in het mooie Pajottenland.

Het bekendste monument is ongetwijfeld de abdij van Affligem, waaraan het bekende Affligembier zijn naam dankt. Niet te verwonderen dat er in deze streek veel hop wordt geteeld, een basisingrediënt voor de lokale brouwerijnijverheid.

De hop uit Affligem, en uit de hele regio Aalst-Affligem-Asse, werd ooit het groene goud genoemd omdat ze zorgde voor welvaart in de regio. De reputatie ervan reikte tot ver in Europa. De hop doordesemde dan ook sterk het leven van de mensen in deze regio. Helaas raakte de hop in verval, maar in het landschap, het bier en bij een aantal hopboeren houden enkele prachtige getuigen van dit rijke verleden stand. Deze kan je ontdekken op een hopwandeling doorheen Affligem.

In het begin van vorige eeuw was er een intense snijbloementeelt in de deelgemeente Hekelgem.
Ook de oude traditie van zandtapijten strooien en gefixeerde zandtapijten leggen, lokte destijds  heel wat volk naar Hekelgem. Zowel vanuit binnen- en buitenland was er behoorlijk wat interesse naar deze specifieke kunstvorm.

Als folklorefeest heeft de "St.-Antoniusviering" in Essene een uitstraling buiten onze gemeente.

Affligem is vooral een wandelparadijs, maar haar gastronomische producten, haar (abdij)bier, wijn en dito kaas verlenen haar naam nog wijdere bekendheid.
Nog nooit geproefd? Ontdek dan zeker Affligem Hoppeland!

 

LOT 04
vendu
LOT 05
vendu
LOT 06
vendu
LOT 07
vendu
LOT 08
vendu
LOT 09
vendu
LOT 10
vendu
LOT 11
vendu
LOT 12
vendu
LOT 13
vendu
LOT 14
vendu
LOT 15
vendu
LOT 16
vendu
LOT 20
vendu
LOT 21
vendu
LOT 22
vendu
LOT 23
vendu
LOT 24
à vendre
LOT 38
vendu
LOT 39
vendu