Résidence Alowie II

Residentie Alowie II, centraal wonen in een rustige omgeving nabij Brussel

Rustig wonen, maar met Brussel binnen handbereik? Dit is wat Residentie Alowie II te bieden heeft.

Residentie Alowie II is een hedendaags en modern nieuwbouwproject bestaande uit 16 comfortabele en lichtrijke appartementen gelegen aan de Aloïs de Deckerstraat in Zellik.         

Het project bevindt zich in een rustige straat nabij het centrum. Met haar uitstekende verbindingen naar Brussel, belangrijke invalswegen, winkels, en ontspanningsmogelijkheden in de buurt, is Residentie Alowie II de ideale uitvalsbasis om wonen en werken te combineren. Hier kan je zalig vertoeven op een uitstekende locatie!

Residentie Alowie II omvat 16 hoogwaardige appartementen, allen voorzien van 2 slaapkamers en een aangenaam terras. De gelijkvloerse appartementen beschikken eveneens over een rustige privétuin. De bruto verkoopbare oppervlaktes van de appartementen variëren tussen de 84 m² en 92 m². Dankzij de grote glaspartijen geniet je van heerlijk natuurlijk daglicht.


De appartementen worden gekenmerkt door een hoogwaardige afwerking en praktische indeling. Als koper heb je zelf nog inspraak in de afwerking. Zo voel je je meteen thuis in jouw eigen woonst! Onder het gebouw bevindt zich een parkeergarage met garageboxen, kelderbergingen en fietsenberging.

Kortom, Residentie Alowie II staat synoniem voor jarenlang zorgeloos woonplezier op een uitstekende locatie!

 

Prijs appartement vanaf
243.088,00 EUR

Wonen vlak bij Brussel...

Asse is een gemeente met meer dan 30.000 inwoners in het arrondissement Halle-Vilvoorde in de provincie Vlaams-Brabant. De gemeente telt 6 deelgemeenten: Asse, Bekkerzeel, Kobbegem, Mollem, Relegem en Zellik.

De oorsprong van Asse gaat terug tot in de Romeinse periode. Al in de vroege geschiedenis van Asse was de gemeente gelegen op een kruispunt van belangrijke handelswegen, wat de ontwikkeling erg ten goede kwam.

Vandaag telt Asse drie industriezones, goed voor een pak werkgelegenheid. Daarnaast is Asse hét regionaal handels- en dienstencentrum voor Midden-West-Brabant.
Via de aangrenzende E40 of E19 heeft Asse een directe toegang tot de ring rond Brussel. Wie het openbaar vervoer verkiest, kan vanuit het station van Asse rechtstreeks met de trein naar Brussel, Dendermonde, Aalst of Oudenaarde. Uiteraard zijn er ook regelmatige busdiensten.

Verrassend veelzijdig

De slogan van Asse is ‘verrassend veelzijdig’. De gemeente, die overigens ook op een boogscheut van het Pajottenland ligt, heeft een ruim aanbod aan cultuur, toerisme en scholen. Op die manier slaagt Asse erin om een divers publiek aan te trekken. Zowel jonge gezinnen als ouderen voelen zich er thuis.

Ook de bezienswaardigheden zijn niet te versmaden. De gotische Sint-Martinuskerk is een bezoekje waard, net zoals de markt met zijn gebouwen uit de 18de eeuw.

Sportievelingen kunnen zich dan weer uitleven op de talrijke fiets-, mountainbike- en wandelroutes. Aan de rand van Asse ligt het meer dan 80 hectare grote Kravaalbos, een oase van rust en groen.

App D01
vendu
App D02
à vendre
App D03
vendu
App D04
vendu
App D05
à vendre
App D06
à vendre
App D07
à vendre
App D08
vendu
App D11
vendu
App D12
vendu
App D13
à vendre
App D14
à vendre
App D15
à vendre
App D16
à vendre
App D17
vendu
App D18
vendu