Projet Prinsenbos Phase I

Project Prinsenbos fase I,  modern wonen vlak bij Halle

WERKEN GESTART!

Ben je op zoek naar een woning vlak bij Halle met een zongerichte tuin en voldoende ruimte?
Ontdek dan project Prinsenbos fase I in Halle (Lembeek).

Deze nieuwbouwwoningen zijn zeer centraal gelegen, vlak bij zowel het centrum van Lembeek alsook het gezellige stadscentrum van Halle met al haar faciliteiten.

Project Prinsenbos fase I bestaat uit 2 halfopen bebouwingen en 4 semi-open bebouwingen. Iedere woning heeft een ruime leefruimte die gezellig in verbinding staat met de open keuken.
Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een comfortabele badkamer en een wasplaats/berging. Via een vaste trap bereik je de ruime zolder die als extra slaapkamer, bureel of hobbykamer kan ingericht worden.
De bruto bewoonbare oppervlakte van de woningen varieert van 185 m² tot 200 m². De grondoppervlakte van de loten varieert van 270 m² tot 360 m². De tuinen zijn zuidelijk georiënteerd waardoor je volop kan genieten van de zon.

Of je nu een halfopen of semi-open bebouwing verkiest, elke woning beschikt over een garage of carport met tuinberging.

De woningen binnen project Prinsenbos zijn praktisch ingedeeld en voorzien van alle hedendaags comfort. Bovendien kunnen ze volledig worden afgewerkt volgens de wensen en het budget van de klant.

Info & verkoop via:

CLAES & WILLEMS

Basiliekstraat 135
1500 Halle
Tel: 02/307 80 70
Fax: 02/307 80 71
GSM: 0498/566 240 (Alexander Willems)

alex@claeswillems.be
info@claeswillems.be
www.claeswillems.be
 

Prix terrain + maison à partir de
316.064,00 EUR

Wonen in Halle, een charmant stadje in de groene gordel rond Brussel…

Aan de oevers van de Zenne, 15 km ten zuiden van Brussel, ligt het charmante Halle.
Halle ligt in de provincie Vlaams-Brabant, in de regio Zennevallei en aan de rand van het Pajottenland. Halle bestaat uit de deelgemeenten Halle, Buizingen en Lembeek.

Wonen in Halle betekent wonen in een bruisende stad met een ruim aanbod cultureel, recreatief en gastronomisch plezier voor alle leeftijden!
Halle staat bekend omwille van haar rijke geschiedenis. Je kan dan ook prachtige monumenten bewonderen zoals de Sint-Martinusbasiliek met de Zwarte Madonna, het Historisch Stadhuis enzovoort… Bovendien kan je in het plaatselijk museum terecht voor alles wat te maken heeft met de gekende cellist Adrien Servais uit Halle.

Maar Halle is meer dan geschiedenis! Je kan er zalig kuieren door de verkeersvrije winkelwandelstraten of genieten op één van de heerlijke terrasjes op de Grote Markt. Wil je het sportiever? Dat kan! De vele fiets- en wandeltochten brengen je naar de mooiste plekjes in en buiten de stad! Voor natuurliefhebbers is een bezoekje aan het beroemde Hallerbos meer dan de moeite waard!

Halle betekent vooral ook feest en folklore!
Vier met halfvasten mee tijdens het driedaagse Carnaval, bewonder met Pinksteren de tweejaarlijkse Mariaprocessie, stap mee in de Sint-Veroonsmars van Lembeek en dans met de Halse reuzen Vaantjesboer, Janneke en Mieke, Romeo en Julia tijdens de tweejaarlijkse Internationale Reuzenstoet met Kermis te Halle.

Kortom, dit bruisende Halle met ideale ligging in de groene rand rond Brussel maakt deze stad zeer interessant als woonomgeving!

 

Woning 1
vendu
Woning 2
vendu
Woning 3
vendu
Woning 4
vendu
Woning 5
à vendre
Woning 6
vendu