Résidence Adelaer Phase III

Residentie Adelaer fase III, een mooie combinatie van moderne architectuur en betaalbaar wonen

Net buiten het centrum van Aarschot, in een nieuwe verkaveling genaamd ‘Poortvelden’, realiseert evillas de derde fase van Residentie Adelaer. Dit nieuwbouwproject ligt op een boogscheut van het mooie centrum van Aarschot. Het station van Aarschot bevindt zich bovendien op amper 8 minuten fietsen van het project. Ook winkels en scholen bevinden zich in de nabije omgeving.
Door haar ligging heeft Residentie Adelaer III dus alle troeven in huis om een ideale woonplek te zijn voor zowel jonge gezinnen als een ouder publiek. Maar niet alleen de ligging is een grote troef, ook de mooie en betaalbare appartementen met moderne architectuur.

De derde fase van Residentie Adelaer biedt 22 appartementen aan met 1, 2 of 3 slaapkamers, allen voorzien van een mooi terras. Op het gelijkvloers genieten de appartementen van een tuintje met privatief genot. Daarnaast zijn er voor alle appartementen ook ondergrondse autostaanplaatsen en kelderbergingen beschikbaar.
Vanuit de ondergrondse parking is ieder appartement rechtstreeks toegankelijk via de lift en de trappenhal.

De appartementen beschikken over een aangename leefruimte met een open en volledig uitgeruste keuken en berging. De hoge ramen verzekeren een grote lichtinval, wat resulteert in een comfortabele en aangename woonplek. De oppervlaktes van de appartementen variëren van 60 m² tot 125 m².
Elk appartement wordt afgewerkt met kwalitatieve en duurzame materialen en als koper kan u uw appartement volledig naar eigen wens en budget aanpassen.
Zo voelt u zich meteen thuis in uw nieuwe woonst!

Kortom, met Residentie Adelaer fase III  kiest u voor betaalbaar en kwalitatief wonen nabij het mooie centrum van Aarschot!

 

Prix appartement à partir de
163.134,00 EUR

Aarschot, parel van het Hageland

Aan de oevers van de Demer, op de glooiende hellingen van het Hageland, op een steenworp van Leuven en Diest, ligt Aarschot.
Aarschot ligt op iets meer dan 20 km van Leuven en dankzij de nabijheid van de E314 op een halfuurtje van Hasselt. Er is een station met snelle verbindingen naar Leuven, Brussel en Hasselt.
Aarschot is een erg landelijke stad, met een mooi centrum, maar ook veel rustige gebieden in de stadsrand en de directe omgeving.


Aarschot in ‘t groen

De stad noemt zich trots 'Parel van het Hageland’ en kan uitpakken met een prachtige Demervallei, waar je als natuurliefhebber ogen tekort komt. De Demer en zijn meanders vormen een groen lint door het Aarschotse grondgebied. Voeg daarbij de fabelachtige natuurgebieden die Aarschot rijk is en je krijgt een droombestemming voor natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars.

Aarschot, een culturele belevenis
Maar ook cultuurliefhebbers en sporters komen er aan hun trekken, met alle voorzieningen die er voor de uitoefening van hun hobby’s nodig zijn.
Het monumentale Oud Gasthuis, waar nu een cultureel centrum gevestigd is, behoort tot het Belgisch cultuurpatrimonium. Een namiddagje gezellig kuieren in de Demerstad, een daguitstap voor een frisse neus of een weekendje weg in een levendige stad? Het kan allemaal!

 

App C01
vendu
App C02
vendu
App C03
à vendre
App C04
vendu
App C05
vendu
App C06
vendu
App C07
vendu
App C11
à vendre
App C12
vendu
App C13
vendu
App C14
à vendre
App C15
vendu
App C16
vendu
App C17
vendu
App C18
à vendre
App C21
vendu
App C22
vendu
App C23
vendu
App C24
vendu
App C25
vendu
App C26
vendu
App C27
vendu