Résidence Zuunkouter phase II

Residentie Zuunkouter fase II, rustig wonen op een boogscheut van Brussel

LAATSTE APPARTEMENT TE KOOP!

Droom je van wonen in een rustige buurt en toch vlakbij Brussel? Ontdek dan Residentie Zuunkouter Fase II in Sint-Pieters-Leeuw.

Residentie Zuunkouter II bevindt zich in een rustige, verkeersarme straat uitgevende op de Frans Timmermansstraat.

Tegelijkertijd geniet je hier van een optimale bereikbaarheid, nabij de Brusselse Ring en tal van busverbindingen. Winkels zoals o.a. Shopping Pajot, Ikea, Makro, etc.. bevinden zich bovendien vlakbij.

Dit kleinschalig nieuwbouwproject bestaat uit 10 moderne en lichtrijke appartementen met 2 of 3 slaapkamers. De appartementen hebben een bruto bewoonbare oppervlakte van 84 m² tot 126 m². Vanuit de leefruimtes krijg je meteen toegang tot het zonnige terras, waar je heerlijk kan genieten. De appartementen op het gelijkvloers genieten van een tuintje met privatief genot.

Alle appartementen worden volledig afgewerkt met kwaliteitsvolle en duurzame materialen en hoe je je appartement binnen afwerkt, bepaal je bovendien nog helemaal zelf volgens jouw smaak en budget. Zo heb je de mogelijkheid om je eigen ‘thuis’ te creëren.

Onder het gebouw bevindt zich nog een ruime parkeergarage met autostaanplaatsen, garageboxen en kelderbergingen.

De moderne en strakke architectuur van dit project zorgt voor een aangename woonomgeving die aan alle kwaliteitsvereisten van hedendaags wonen voldoet.Kortom, Residentie Zuunkouter II staat synoniem voor jarenlang zorgeloos woonplezier!

 

Prijs appartement vanaf
325.725,00 EUR

Sint-Pieters-Leeuw,
een gemeente in de groene rand rond Brussel...

Sint-Pieters-Leeuw is gelegen in het zuidwesten van de provincie Vlaams-Brabant, tussen Brussel en Halle, grenzend aan Lennik, Dilbeek, Anderlecht, Beersel, Halle en Pepingen. Haar totale oppervlakte bedraagt 4063 ha en ze telt ongeveer 32.000 inwoners.

De gemeente kan terugblikken op een lange geschiedenis die teruggaat tot de 9de eeuw.
Sinds 1977 is Sint-Pieters-Leeuw de kern van een fusiegemeente door toevoeging van 4 andere
gemeenten nl. Vlezenbeek, Oudenaken, Sint-Laureins-Berchem en Ruisbroek.

Sint-Pieters-Leeuw is een levende gemeente, met een zeer uitgebreid en dynamisch verenigingsleven, bruisende KMO’s en ondernemende zelfstandigen. De gemeente behoort zowel tot de Zennevallei als het Pajottenland en beschikt over tal van bezienswaardigheden (Sint-Pieterskerk, Colomakasteel, Rozentuin & Rozenmuseum etc…), prachtige landschappen en streekproducten (o.a. geuze en kriekbier).

Sint-Pieters-Leeuw is gelegen in de onmiddellijke omgeving van de hoofdwegen R0 (Ring van Brussel) en de A7/E19 (autosnelweg Brussel-Bergen-Parijs). Met de trein is de gemeente bereikbaar via het station te Ruisbroek. De gemeente beschikt eveneens over een goed uitgebreid netwerk van bussen dat wordt verzorgd door de vervoersmaatschappij De Lijn.

Kortom, haar ideale ligging in de groene rand rond Brussel maakt Sint-Pieters-Leeuw zeer interessant als woonomgeving!

 

App A01
vendu
App A02
vendu
App A03
vendu
App A04
vendu
App A11
vendu
App A12
vendu
App A13
vendu
App A14
vendu
App A21
vendu
App A22
à vendre