Project Zuunkouter Fase II

Project Zuunkouter fase II, rustig wonen op een boogscheut van Brussel

Droom je van wonen in een rustige buurt en toch vlakbij Brussel? Ontdek dan project Zuunkouter II in Sint-Pieters-Leeuw.

Project Zuunkouter II is gelegen in een doodlopende straat, in een rustige verkaveling uitgevende op de Frans Timmermansstraat. 
Tegelijkertijd geniet je hier van een optimale bereikbaarheid, nabij de Brusselse Ring en tal van busverbindingen. Winkels zoals o.a. Shopping Pajot, Makro, Ikea etc.. bevinden zich bovendien vlakbij.

evillas bouwt in deze verkaveling 4 moderne en comfortabele ééngezinswoningen in gesloten en halfopen verband. De woningen hebben een bruto bewoonbare oppervlakte van 136m² tot 153m² en worden gebouwd op percelen met een grondoppervlakte van 261m² tot 423m².

Iedere woning wordt voorzien van een ruime woonkamer met veel lichtinval, een open keuken, een inpandige garage, badkamer en 3 slaapkamers.De woningen worden afgewerkt met veel oog voor detail en uitgerust met alle hedendaagse comfort. De binnenhuisafwerking kies je volledig zelf aan de hand van het lastenboek en jouw budget. Zo heb je de mogelijkheid om je eigen ‘thuis’ te creëren.

De moderne en strakke architectuur van dit project zorgt voor een aangename woonomgeving die aan alle kwaliteitsvereisten van hedendaags wonen voldoet.

Kortom, project Zuunkouter II staat synoniem voor jarenlang zorgeloos woonplezier!

 

Prijs grond + woning vanaf
320.377,00 EUR

Sint-Pieters-Leeuw,
een gemeente in de groene rand rond Brussel...

Sint-Pieters-Leeuw is gelegen in het zuidwesten van de provincie Vlaams-Brabant, tussen Brussel en Halle, grenzend aan Lennik, Dilbeek, Anderlecht, Beersel, Halle en Pepingen. Haar totale oppervlakte bedraagt 4063 ha en ze telt ongeveer 32.000 inwoners.

De gemeente kan terugblikken op een lange geschiedenis die teruggaat tot de 9de eeuw.
Sinds 1977 is Sint-Pieters-Leeuw de kern van een fusiegemeente door toevoeging van 4 andere
gemeenten nl. Vlezenbeek, Oudenaken, Sint-Laureins-Berchem en Ruisbroek.

Sint-Pieters-Leeuw is een levende gemeente, met een zeer uitgebreid en dynamisch verenigingsleven, bruisende KMO’s en ondernemende zelfstandigen. De gemeente behoort zowel tot de Zennevallei als het Pajottenland en beschikt over tal van bezienswaardigheden (Sint-Pieterskerk, Colomakasteel, Rozentuin & Rozenmuseum etc…), prachtige landschappen en streekproducten (o.a. geuze en kriekbier).

Sint-Pieters-Leeuw is gelegen in de onmiddellijke omgeving van de hoofdwegen R0 (Ring van Brussel) en de A7/E19 (autosnelweg Brussel-Bergen-Parijs). Met de trein is de gemeente bereikbaar via het station te Ruisbroek. De gemeente beschikt eveneens over een goed uitgebreid netwerk van bussen dat wordt verzorgd door de vervoersmaatschappij De Lijn.

Kortom, haar ideale ligging in de groene rand rond Brussel maakt Sint-Pieters-Leeuw zeer interessant als woonomgeving!

 

LOT 1
vendu
LOT 2
vendu
LOT 3
à vendre
LOT 4
vendu