Verkaveling Damman

Wonen aan de oever van de Rupel...

Op de oude Steenbakkerijsite Damman, aan de oever van de Rupel, bieden wij nog 10 bouwgronden zonder bouwverplichting aan.                
De verkaveling bestaat uit halfopen, gesloten en open bebouwingen en de oppervlaktes van de resterende percelen variëren tussen 213m² en 437m². De oude charme van de site en de aandacht voor groene zones, maken van deze woonwijk een aangename leefomgeving!

Prijs vanaf 100.000€. Verkavelingsplan en stedenbouwkundige voorschriften op aanvraag.

Niel, een aangename en groene gemeente...

Niel is een gemeente van 527 hectare, begrensd door de charmante Rupel en telt 9.850 inwoners.
Het ontstaan van de gemeente zou bijna 860 jaar achter ons liggen. Oorspronkelijk was Niel een ‘vakantieoord’ voor de rijke stedelingen die hier vertoefden tijdens de zomerperiode. Het kasteel in de Ridder Berthoutlaan verwijst daar nog naar. Toen men later in de Rupelstreek de klei in de bodem ontdekte, werd Niel stilaan maar zeker een steenbakkersgemeente. Later kwam daar de textielindustrie bij. Vaak ging dat gepaard met minder fraaie arbeidsomstandigheden. De gemeente kende in de jaren ’60 en ’70 van de vorige eeuw een terugval in het aantal inwoners (amper 7000) maar deze tendens is intussen gekeerd.
Vandaag de dag is Niel een aangename, groene gemeente met een levendig verenigingsleven. Bovendien heeft Niel tal van mobiliteitstroeven (de A12 en E19 zijn dichtbij, Brussel en Antwerpen ook, en bovendien worden we bediend door de spoorlijn Antwerpen-Boom-Puurs, de Lijn en kennen we ook de voordelen en de charmes van de Rupel).

LOT 02
verkocht
LOT 03
verkocht
LOT 04
verkocht
LOT 05
verkocht
LOT 06
verkocht
LOT 08
verkocht
LOT 09
verkocht
LOT 11
te koop
LOT 12
verkocht
LOT 14
verkocht