Residentie Vondelveld fase II

Residentie ‘VONDELVELD II’,  rustig wonen op een boogscheut van Brussel...

LAATSTE 2 APPARTEMENTEN TE KOOP!

Op zoek naar een rustige woonst op een boogscheut van Brussel? Ontdek dan Residentie ‘VONDELVELD II’ in Sint-Pieters-Leeuw.

Residentie ‘VONDELVELD II’ is een stijlvolle en moderne nieuwbouwrealisatie gelegen in een doodlopende straat, in een nieuwe verkaveling uitgevende op de Brusselbaan in Sint-Pieters-Leeuw.
Het project geniet van een optimale bereikbaarheid, vlakbij de Brusselse ring, tal van busverbindingen en winkels zoals o.a. het winkelcentrum ‘Shopping Pajot’. Het centrum van Negenmanneke bevindt zich op wandelafstand.

Residentie ‘VONDELVELD II’ biedt ruimte aan 16 comfortabele 2-slaapkamerappartementen, verdeeld over 2 bouwvolumes van elk 8 appartementen. Beide volumes bestaan uit 2 woonlagen. De appartementen hebben een woonoppervlakte van 86 m² tot 91 m² en lopen van voor naar achter door in het gebouw. Bovendien beschikt elk appartement over een ruim terras over de hele breedte van het appartement. De leefruimte geeft toegang tot het terras waar je heerlijk kan genieten van het zonnetje dankzij de ideale zuid/zuidwest oriëntatie . De appartementen op het gelijkvloers genieten van een tuin met privatief genot. De appartementen worden gekenmerkt door hun hoogwaardige afwerking en praktische indeling en als koper kan je je appartement volledig naar jouw smaak en volgens jouw budget afwerken. In de ondergrondse parking worden autostaanplaatsen en bergingen voorzien.

Door de rustige ligging in een doodlopende straat, op wandelafstand van het dorpscentrum van ‘Negenmanneke’, en de zeer snelle verbinding met de Brusselse Ring, is dit project ideaal voor jong en oud! Ook voor investeerders is dit project een unieke buitenkans!

 

Prijs appartement vanaf
209.880,00 EUR

Sint-Pieters-Leeuw,
een gemeente in de groene rand rond Brussel...


Sint-Pieters-Leeuw is gelegen in het zuidwesten van de provincie Vlaams-Brabant, tussen Brussel en Halle, grenzend aan Lennik, Dilbeek, Anderlecht, Beersel, Halle en Pepingen. Haar totale oppervlakte bedraagt 4063 ha en ze telt ongeveer 32.000 inwoners.

De gemeente kan terugblikken op een lange geschiedenis die teruggaat tot de 9de eeuw. Sinds 1977 is Sint-Pieters-Leeuw de kern van een fusiegemeente door toevoeging van 4 andere gemeenten nl. Vlezenbeek, Oudenaken, Sint-Laureins-Berchem en Ruisbroek.

Sint-Pieters-Leeuw is een levende gemeente, met een zeer uitgebreid en dynamisch verenigingsleven, bruisende KMO’s en ondernemende zelfstandigen.
De gemeente behoort zowel tot de Zennevallei als het Pajottenland en beschikt over tal vanbezienswaardigheden (Sint-Pieterskerk, Colomakasteel, Rozentuin & Rozenmuseum etc…), prachtige landschappen en streekproducten (o.a. geuze en kriekbier).

Sint-Pieters-Leeuw is gelegen in de onmiddellijke omgeving van de hoofdwegen R0 (Ring van Brussel) en de A7/E19 (autosnelweg Brussel-Bergen-Parijs). Met de trein is de gemeente bereikbaar via het station te Ruisbroek. De gemeente beschikt eveneens over een goed uitgebreid netwerk van bussen dat wordt verzorgd door de vervoersmaatschappij De Lijn.

Kortom, haar ideale ligging in de groene rand rond Brussel maakt Sint-Pieters-Leeuw zeer interessant als woonomgeving!

 

App A0.1
verkocht
App A0.2
verkocht
App A0.3
verkocht
App A0.4
verkocht
App A1.1
verkocht
App A1.2
verkocht
App A1.3
verkocht
App A1.4
verkocht
App B0.1
te koop
App B0.2
te koop
App B0.3
verkocht
App B0.4
verkocht
App B1.1
verkocht
App B1.2
verkocht
App B1.3
verkocht
App B1.4
verkocht