Project Vondelveld fase II

Project ‘VONDELVELD fase II’,  rustig wonen op een boogscheut van Brussel...


LAATSTE WONING TE KOOP!

Op zoek naar een rustige woning op een boogscheut van Brussel? Ontdek dan Project ‘VONDELVELD fase II’ in Sint-Pieters-Leeuw.

Project ‘VONDELVELD fase II’ bevindt zich in een rustige, doodlopende straat, in een nieuwe verkaveling uitgevende op de Brusselbaan in Sint-Pieters-Leeuw. Het project geniet van een optimale bereikbaarheid, vlakbij de Brusselse ring, tal van busverbindingen en winkels zoals o.a. het winkelcentrum ‘Shopping Pajot’.
Kortom, de ideale uitvalsbasis om wonen en werken te combineren.

Project ‘VONDELVELD fase II’ bestaat uit 11 woningen in gesloten en halfopen verband. De woningen hebben een bruto bewoonbare oppervlakte gaande van 170m² tot 175m² en worden gebouwd op percelen met een grondoppervlakte van circa 200 à 300m². De woningen hebben een mooie leefruimte met open keuken. Via het grote schuifraam in de leefruimte heb je toegang tot de tuin met ideale zuid/zuidwest oriëntatie. Zo kan je na het werk ook nog genieten van een aangename avondzon. Op de bovenverdieping heb je 3 slaapkamers en op de zolderverdieping kan nog een extra kamer ingericht worden.

evillas bouwt met duurzame materialen en met aandacht voor energiezuinigheid. Zo garanderen wij jarenlang zorgeloos woonplezier en worden jouw energie-uitgaven beperkt. Hoe je jouw toekomstige woning binnen inricht, bepaal je nog helemaal zelf. Je kiest zelf de materialen volgens jouw smaak en budget.

 

Prijs grond + woning vanaf
298.898,00 EUR

Sint-Pieters-Leeuw, een gemeente in de groene rand rond Brussel...

 

Sint-Pieters-Leeuw is gelegen in het zuidwesten van de provincie Vlaams-Brabant, tussen Brussel en Halle, grenzend aan Lennik, Dilbeek, Anderlecht, Beersel, Halle en Pepingen. Haar totale oppervlakte bedraagt 4063 ha en ze telt ongeveer 32.000 inwoners.

De gemeente kan terugblikken op een lange geschiedenis die teruggaat tot de 9de eeuw.
Sinds 1977 is Sint-Pieters-Leeuw de kern van een fusiegemeente door toevoeging van 4 andere
gemeenten nl. Vlezenbeek, Oudenaken, Sint-Laureins-Berchem en Ruisbroek.

Sint-Pieters-Leeuw is een levende gemeente, met een zeer uitgebreid en dynamisch verenigingsleven, bruisende KMO’s en ondernemende zelfstandigen.

De gemeente behoort zowel tot de Zennevallei als het Pajottenland en beschikt over tal van bezienswaardigheden (Sint-Pieterskerk, Colomakasteel, Rozentuin & Rozenmuseum etc…), prachtige
landschappen en streekproducten (o.a. geuze en kriekbier).

Sint-Pieters-Leeuw is gelegen in de onmiddellijke omgeving van de hoofdwegen R0 (Ring van Brussel) en de A7/E19 (autosnelweg Brussel-Bergen-Parijs). Met de trein is de gemeente bereikbaar via het station te Ruisbroek. De gemeente beschikt eveneens over een goed uitgebreid netwerk van bussen dat wordt verzorgd door de vervoersmaatschappij De Lijn.

Kortom, haar ideale ligging in de groene rand rond Brussel maakt Sint-Pieters-Leeuw zeer interessant als woonomgeving!

 

Lot 03
te koop
Lot 04
verkocht
Lot 05
verkocht
Lot 06
verkocht
Lot 07
verkocht
Lot 08
verkocht
Lot 09
verkocht
Lot 10
verkocht
Lot 11
verkocht